Darnith
Wiesz, ja w ogóle jestem dla Ciebie pełna podziwu, bo mój młodszy 15-letni brat, Krzuchu, jest tak beznadziejnym troglodytą ukazującym jedyny w swoim rodzaju przypadek płynnego przejścia z formy zwierzęcej w ludzką, że mógłbyś bez większego problemu wkręcić mi, że masz 17 lat... A i wtedy byłbyś dość inteligentnym obiektem, jak na ten przerażający wiek u facetów...
Jak tam u Ciebie z sesyjkami?
Grasz? Jeżeli tak, to jakie systemy preferujesz?
Ulubione cRPG?
MajareQ - Odpowiadam na Twoje pytanie - to coś, co na pewno będzie w moim mat-infie, to coś, czego nauczę się na 10%, coś, z czego na 5% dostanę dobrą ocenę i coś, co na 100% zapomnę
Grasz? Jeżeli tak, to jakie systemy preferujesz?
Ulubione cRPG?
MajareQ - Odpowiadam na Twoje pytanie - to coś, co na pewno będzie w moim mat-infie, to coś, czego nauczę się na 10%, coś, z czego na 5% dostanę dobrą ocenę i coś, co na 100% zapomnę
Chodzi o to, czy grasz w "karciane" RPG-i. Np. z kolegami po lekcjach. No wiesz, takie z Mistrzem Gry, kostkami, kartą postaci i innymi pierdółkami.
Dobra jak mnie prosiłeś to masz. Oto moje pytanie "Do ilu umiesz liczyć?". Odpowiedz proszę zapisać w formie listu i nie obchodzi mnie jak to zrobisz he he he he.