Zacznę uśmiechem, a co mi tam. Znalazłem trochę czasu wolnego podczas pisania bibliografii do prezentacji maturalnej, która w ogóle mi nie idzie.
Wszyscy mnie znacie jako Randzia. Na fae jako Loczusia, fajnego gnoma, który dzięki swym dzyndzlom na głowie stał się sławny ;p
Jestem z Włocławka, miasta, gdzie produkują najwspanialszy ketchup na świecie, no i jest on także w słoikach po 740 ml! Prawie litr Ketchupu = miesiąc wyżerki. Uczę się obecnie w 3 klasie Liceum, dodam, katolickiego. Dlatego też jeżeli chcecie czegoś dowiedzieć się o Bogu, to błagam... Nie do mnie, albowiem społeczność takich szkół uchodzi za najbardziej sheretyczoną (neologizm:)). Jestem w klasie humanistyczno-prawnej.
Jeżeli chcecie wiedzieć jak wyglądam to już pewnie moje zdjęcie dowodowe krąży po największych portalach świata Ale nie o to, nie o to, nie o to. Wzrostu trochę mam, ważę trochę też. Zaś rozwój fizyczny i zmienność wyżej wymienionych parametrów świadczą o tym, że żyję i mam się dobrze. Ostatnio zacząłem współpracę z GameExe, niektórzy może i mnie będą kojarzyć z Pyrkonu, na którym byłem ( artykuł się robi Ekht! ).
Kocham:
Piłkę nożną
Fantastykę - szczególnie ostatnio. Masakra. Dlatego zostały mi 2 dni do oddania bibliografii, a nawet nie zacząłem
Muzykę
Filmy.
Chyba wszystko. Pozdrawiam