[NWN2] Twierdza na rozstajach - poradnik
A ja mam taki problem. Jestem w III akcie i nie mogę dalej rozbudować dróg ani murów, a są takie same jak w II akcie. Proszę o odpowiedź.
Posłuchaj LIRAELA JTL, dobrze mówi. Sprawdziłem w poradniku i tak właśnie trzeba zrobić.
JTL Światło Niebios to postać którą spotykasz w miejscach które są napisane przez Ammona. Żeby do ciebie dołączyła w warowni musisz ją pokonać 3 razy. Zalicza się ją jako porucznik i możesz jej przydzielić jakieś zadanie przez osobę która jest w warowni (przykro mi ale nie wiem jak się nazywa, prawdopodobnie Katriona, ale nie jestem pewien), musisz z nią pomówić na temat dowódców, a następnie o Światło Niebios i przydzielasz jej jakieś zadanie.
Nie musisz za co dziękować. Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś problemy możesz mnie pytać.
Co do walki tej, weź Ammona Jerro, Casavira/Khelgara, oraz Quarę ona będzie ich cisnąć, a ty będziesz mógł walczyć spokojnie wybrałem taki skład bo Ammon musi odczytać imię.
Gość_*
Jestem tu nowy i mam taka sprawe
sa tryby rekrutacji i chce wiedziec jakie sa plusy i minusy kazdego trybu rekrutacji:
1.Amnestia dla kryminalistow
2.Kazdy moze dolaczyc do szarych plaszczy oprocz kryminalistow i przestepcow
3.Wymagania sa takie same jak u szrych plaszczy z Neverwinter
moze mi ktos napisac jakie sa plusy i minusy rekrutacji
(np.
piszemy tak
1. i tutaj jakie sa plusy i jakie minusy
2. i tutaj jakie sa plusy i jakie minusy
3. i tutaj jakie sa plusy i jakie minusy
sa tryby rekrutacji i chce wiedziec jakie sa plusy i minusy kazdego trybu rekrutacji:
1.Amnestia dla kryminalistow
2.Kazdy moze dolaczyc do szarych plaszczy oprocz kryminalistow i przestepcow
3.Wymagania sa takie same jak u szrych plaszczy z Neverwinter
moze mi ktos napisac jakie sa plusy i minusy rekrutacji
(np.
piszemy tak
1. i tutaj jakie sa plusy i jakie minusy
2. i tutaj jakie sa plusy i jakie minusy
3. i tutaj jakie sa plusy i jakie minusy
Użytkownik Lionel dnia sobota, 10 października 2009, 10:39 napisał
1.
+: duża liczba strażników,
-: niskie morale, niska uprzejmość chłopstwa, mniejsze zyski
2.
+: średnia liczba strażników,
-: morale w normie, ale nie ma szału
3.
+: wysokie morale, wysoka uprzejmość chłopstwa
-: mała ilość
+: duża liczba strażników,
-: niskie morale, niska uprzejmość chłopstwa, mniejsze zyski
2.
+: średnia liczba strażników,
-: morale w normie, ale nie ma szału
3.
+: wysokie morale, wysoka uprzejmość chłopstwa
-: mała ilość
a ja mam pytanie ile razy muszę wejść i wyjść aby móc utworzyć tę specjalną grupę żołnierzy ?
i jakie zdanie wybrać dla nich np z tych co : "niech będą lojalni względem mnie " ? to które jest najlepsze dla jakiego charakteru ?? plx help