Kocie wojny
Jasne... koty są arcymilusie... szczególnie w sosie własnym z odrobiną szafranu...
Jako posiadaczka 2 (słownie: dwóch) kotów protestuję przeciwko maltretowaniu (nawet słownemu) tych zwierząt
A koty są śliczne, słodkie i baaardzo złośliwe (trzeba się z nimi układać xDD)
A koty są śliczne, słodkie i baaardzo złośliwe (trzeba się z nimi układać xDD)
Użytkownik Atis dnia śro, 05 mar 2008 - 10:34 napisał
Ja mam takiego farta, że zawsze trafiam na takie teksty podczas jedzenia...
Nie uczono Cię, że jedzenie przy monitorze jest ryzykowane? W każdej chwili może coś wyskoczyć.
Użytkownik Atis dnia śro, 05 mar 2008 - 10:34 napisał
Strażnik, ja kotów nie jadam. Ja je przytulam i wyciskam z nich całe życie XD...
Biedactwa...
Tar, co polecasz najbardziej z kota?
Ej no, nie róbcie ze mnie kogoś, kto nienawidzi tych fałszywych futrzaków. Ja naprawdę lubię koty. Lubie je głaskać, przytulać, drapać za uszkiem i bawić się z nimi. Ale najbardziej lubię koty z musztardą i keczupem...
Ja też mogę coś polecić? Najbardziej polecam nie Z kota a DO kota, zwłaszcza czarnego. Strzelać. Z karabinu. Air Soft Gun. Fajnie ucieka
Cytat
Tar, co polecasz najbardziej z kota?
Ja też mogę coś polecić? Najbardziej polecam nie Z kota a DO kota, zwłaszcza czarnego. Strzelać. Z karabinu. Air Soft Gun. Fajnie ucieka
No to moze pokażę moje zdjęcia kotuf z wakacji xD
Może zrobisz sobie z tego avka Enter
true of lonely
where is hope?
Mrrrr...
perfect family
Może zrobisz sobie z tego avka Enter
true of lonely
where is hope?
Mrrrr...
perfect family
Użytkownik Atis dnia śro, 05 mar 2008 - 17:17 napisał
Ale kto powiedział, że ja nie lubię kotów? Ja KOCHAM koty! Dlatego ojciec na złość kupił psa...
Przynajmniej jeszcze pies ma jakieś szanse na obronę przed Tobą. XD
Może powklejać fotki jakiś innych zwierzaków? Kotki są już... ups zapomniałem że Enether też przegląda ten temat.
Cała prawda o kotach.. Smacznego.
A na poważnie:
OTO prawdziwa natura tych sierściuchów.
A TAK powinno się je karać za grzechy
Jednak.. może jednak Egipcjanie mieli rację?
A na poważnie:
OTO prawdziwa natura tych sierściuchów.
A TAK powinno się je karać za grzechy
Jednak.. może jednak Egipcjanie mieli rację?
Gość_Forgotten*
God damnit Matt... Weź człowieku daj sobie spokój. I uważaj... mój wysłannik już po Ciebie idzie...