Czas kupic cos nowego :P
Polecam ciii...Faerun Game, MMORPG xD
Gwarantuje ci, szybko tego nie przejdziesz
Gwarantuje ci, szybko tego nie przejdziesz
Gość_Forgotten*
To ja proponuję zagrać w Sapera. Gra się nie nudzi i nie ma dużych wymagań sprzętowych. Poza tym The Sims, The Sims 2, dodatki do The Sims 1 i 2, CS, Paint
No i jeszcze spróbuj tutaj: http://faerun.com.pl/
No i jeszcze spróbuj tutaj: http://faerun.com.pl/
A ja narzekam na brak adrenaliny i poszukuję dobrych gier- horrorów. Zna ktoś? Widział ktoś?
Dabu, wymienię te ważniejsze:
-Gothic Series
-Fable
-NFS, Underground 2,MW, Carbon
-GTA SA, VC, 3
-Two Worlds
-Tony Hawk 3,Underground 2
To chyba tyle, reszty nie pamiętam xD
Tokar, bardziej cRPG, ale niekoniecznie, raczej nowsza, i cena nie gra roli ;p
A i raczej gier internetowych, typu Plemiona czy Fearun nie chce. Nie chodzi o to, ze złe czy coś... ale po prostu nie chce xD
-Gothic Series
-Fable
-NFS, Underground 2,MW, Carbon
-GTA SA, VC, 3
-Two Worlds
-Tony Hawk 3,Underground 2
To chyba tyle, reszty nie pamiętam xD
Tokar, bardziej cRPG, ale niekoniecznie, raczej nowsza, i cena nie gra roli ;p
A i raczej gier internetowych, typu Plemiona czy Fearun nie chce. Nie chodzi o to, ze złe czy coś... ale po prostu nie chce xD
Gość_Forgotten*
cRPG powiadasz?
No po kolei: Baldurs Gate, Baldurs Gate: Opowieści z Wybrzeża Mieczy, Baldurs Gate 2, Baldurs Gate 2: Tron Bhaala, Icewind Dale, Icewind Dale: Serce Zimy (Heart of Winter), Icewind Dale 2, Neverwinter Nights, Neverwinter Nights: Cienie Undrentide, Neverwinter Nights: Hordy Podmroku, Neverwinter Nights 2, Neverwinter Nights 2: Maska Zdrajcy, Planescape: Udręka, Fallout, Fallout 2, i wiele wiele innych....
No po kolei: Baldurs Gate, Baldurs Gate: Opowieści z Wybrzeża Mieczy, Baldurs Gate 2, Baldurs Gate 2: Tron Bhaala, Icewind Dale, Icewind Dale: Serce Zimy (Heart of Winter), Icewind Dale 2, Neverwinter Nights, Neverwinter Nights: Cienie Undrentide, Neverwinter Nights: Hordy Podmroku, Neverwinter Nights 2, Neverwinter Nights 2: Maska Zdrajcy, Planescape: Udręka, Fallout, Fallout 2, i wiele wiele innych....
Tokar, może wyjde na debila, ale wiedźmina jak i NWN2 mam xD Tzn brat ma. Nie wiem czemu, ale jakoś mnie to tych gier nie ciągnie ;d
Enether, hmm to ogarnę te gry, może któraś wpadnie mi w oko. A nie z cRPG co polecacie? Bo może przerzuciłbym sie na inny gatunek gier(chociaż na chwilę) xD
Czacha, a coś więcej o tej grze?
A wiecie moze kiedy Fable 2 na PC lub PS2 wyjdzie?
Enether, hmm to ogarnę te gry, może któraś wpadnie mi w oko. A nie z cRPG co polecacie? Bo może przerzuciłbym sie na inny gatunek gier(chociaż na chwilę) xD
Czacha, a coś więcej o tej grze?
A wiecie moze kiedy Fable 2 na PC lub PS2 wyjdzie?
Ja ci polecam z nowszych RPG'ów Knights of the Old Republic. Zaprawdę porządne gry.
Z innych gatunków to oczywiście Heroes of Might and Magic, Command & Conquer 3: Tiberium Wars, Jedi Knight: Jedi OutCast, S.T.A.L.K.E.R., Deus Ex (choć nie najnowsze gry). Takie tam.
The Elder Scrolls IV: Oblivion mówi samo za siebie.
Z innych gatunków to oczywiście Heroes of Might and Magic, Command & Conquer 3: Tiberium Wars, Jedi Knight: Jedi OutCast, S.T.A.L.K.E.R., Deus Ex (choć nie najnowsze gry). Takie tam.
Cytat
Czacha, a coś więcej o tej grze? tongue.gif
The Elder Scrolls IV: Oblivion mówi samo za siebie.
Crysis jest piękny, ale jeszcze lapszy ma być Far Cry 2.
Osobiście czekam z niecierpliwością na Assasin Creed.
Osobiście czekam z niecierpliwością na Assasin Creed.
Grałem chwilkę w Assasin's Creed na X-360. Początek fajny, ale czytałem, że gra później staje się rutynowa.
W takim razie gry nie dla ciebie. Takie kozaki ci się nudzą, to czym ty się zadowolisz?
Cytat
Dabu, a Oblivon tongue.gif:P Mam tez, grałem trochę, ale mi sie znudziło... xD
W takim razie gry nie dla ciebie. Takie kozaki ci się nudzą, to czym ty się zadowolisz?