Grand Theft Auto:Vice City
Deus , chodzi o takie połączenie , samochody są dopracowane i ładne , tak jak efekt ich rozwalania - masz mnóstwo tras - i opcji wyścigów - można to uznać za grę wyścigową
Po drugie - strzelaninka - no tu już chyba nie ma wątpliwości.
Później gra strażacka- też mnóstwo celów itp. tak samo zresztą jak policja swat i FBI.
A co do miast......wiesz raz gdziesz przeczytałaem i nie do końca zapamiętałem.....a ogólnie było wiadomo o co chodzi hehe.
A co do premiery na gwiazdkę to już mogę powiedzieć że będzie ona przesunięta............ popatrzmy na GII : NK
Później gra strażacka- też mnóstwo celów itp. tak samo zresztą jak policja swat i FBI.
A co do miast......wiesz raz gdziesz przeczytałaem i nie do końca zapamiętałem.....a ogólnie było wiadomo o co chodzi hehe.
A co do premiery na gwiazdkę to już mogę powiedzieć że będzie ona przesunięta............ popatrzmy na GII : NK
Użytkownik Adi_PL dnia Jul 30 2004, 11:00 AM napisał
Czy to są pewne info? :ph34r:
Tak to są prawdziwe informacje [czy pewne okarze się]
Zaczerpnąłem tego z sierpniowego wydania CD-Action:
(...)Co się natomiast tyczy wydania gry, pierwszeństwo w tej kwestii bedą mieli posiadacze PS2 (19 października-USA, 22 października mieszkańcy europy), nie ma jednak tego złego... Wersja PC z pewnością nie bęzie zawierać błędów wykrytych podczas użytkowania gry przez konsolowców. Będzie dobrze! A kiedy? Plotki mówią o początkach 2005 roku.|CDA|
Trzeba mieć nadzieje...
Jakie było wasze jedne z trudniejszych zadań ??
Dla mnie było to w siedzibie taksówek , jak miałem pojechać kaufmanem do portu i tam mnie masa taksówek rozwalała............. na początku to był koszmar
Dla mnie było to w siedzibie taksówek , jak miałem pojechać kaufmanem do portu i tam mnie masa taksówek rozwalała............. na początku to był koszmar
Najlepsza część GTA jaka jest! Wspaniały klimat oraz muzyka sprawiały że można było przy tej grze siedzieć i siedzieć