Warcraft
Grałem w W3 dawno temu i mnie się podoba . Ciekawa fabuła, ładna grafika i nie tylko . Uwielbiałem grać nieumarłymi
heh najlepsi są orkowie i ludzie. Orkowie mają najlepszych magów (leczące znaki, szał krwi, duchowa więź) a ludzie mają kapłanów których można połączyć prawie ze wszystkim a leczenie i rozproszenie magii bardzo się przydaje.
Ludzie są najlepsi ponieważ jak sie umie grac innymi rasami to sie napewno bedzie wygrywać ludzmi oni są najłatwiejszą rasą
najlepsze jednostki - ludzie
najlepsi bohaterowie - mroczne elfy
wszystko po trochu - orkowie
nieporozumienie - śmierć
to oczywiście tylko moje skromne zdanie
najlepsi bohaterowie - mroczne elfy
wszystko po trochu - orkowie
nieporozumienie - śmierć
to oczywiście tylko moje skromne zdanie
zgadzam się. Bohaterowie nieumarłych są chyba najmniej praktyczni ze wszystkich ras
Jak już pisałem najbardziej przypadli mi do gustu bohaterowie elfów. Formacja łowcy cieni (przemienionogo w demona) tego centaura na środku armii z falą uzdrawiającą i kapłanki na tygrysie z tą ulewą komet jest po prostu piękna
Jak już pisałem najbardziej przypadli mi do gustu bohaterowie elfów. Formacja łowcy cieni (przemienionogo w demona) tego centaura na środku armii z falą uzdrawiającą i kapłanki na tygrysie z tą ulewą komet jest po prostu piękna
Nocne elfy są dobre na dystans. Orkowie są najlepsi w walce wręcz. Nieumarli są dobrzy w rzucaniu zaklęć i w walce wręcz. Ludzie znają się na leczeniu, walce wręcz i na ataku z dystansu.
Według mnie najlepiej grać Nocnymi Elfami lub Hordą Orków.
Według mnie najlepiej grać Nocnymi Elfami lub Hordą Orków.
Grałem Nocnymi Elfami z kilkoma graczami którzy wybrali Hordę i prawie za każdym razem przegrywałem. Dlatego też polecam Hordę Orków oraz Nocne Elfy.
Nieumarli też są potężni, ale z wyglądu to tak nie za bardzo mi się podobają.
[Dodano po 2 minutach]
Cytuję:
(Ja nawet nawet lubię)
Na przyszłość uważaj na powtórzenia.
[Dodano po 2 minutach]
Cytuję:
(Ja nawet nawet lubię)
Na przyszłość uważaj na powtórzenia.