Po ataku na Zatopiony Dzban mam ruszyć w podróż z Bishopem. Idę w stronę drzwi i gdy pojawia się tabela z doborem drużyny, to nie ma tam naszego miłego diablątka!. Ma ktoś radę na taki problem ??
[NWN2] Brak Neeshki !
Heh NWN ma różne błędy ... wcześniej miałem cos takiego że gdy wróciłem od Nashera do Zatopionego Dzbana (to wtedy jak mamy dowieść swojej niewinności) i miał mi przyjść Sand z pomocą to w ogóle się nie pojawił ... Musiałem wczytac save i przechodzić od nowa ...
Nie tak dawno miałem też taki problem że po zrobieniu Quick Save gdy chciałem przejść do innej lokacji w połowie ładowania wracało na pulpit i znowu musiałem wczytywać inny save ... ehh a wszystko dlatego że wgrałem Maske Zdrajcy do której jeszcze chyba nie ma patcha a aktualizacje nic nie pomagają -_-
Mam też problem z zestawem narzędzi (jest już odpowiedni temat heh)
Nie tak dawno miałem też taki problem że po zrobieniu Quick Save gdy chciałem przejść do innej lokacji w połowie ładowania wracało na pulpit i znowu musiałem wczytywać inny save ... ehh a wszystko dlatego że wgrałem Maske Zdrajcy do której jeszcze chyba nie ma patcha a aktualizacje nic nie pomagają -_-
Mam też problem z zestawem narzędzi (jest już odpowiedni temat heh)
Powyższy problem zażegnany. Wczytałem wcześniejszy zapis i wszystko działało. Neeshka prawdopodobnie zginęła .
A kolejny problem wyniknął po zakończeniu aktu I. Znów Neeska zniknęła! Po świętowaniu zwycięztwa i rozpoczęciu II aktu diablątka znów nie ma. Nie ma jej w Dzbanie, ani w tabeli wyboru drużyny.
Proszę o pomoc.
A kolejny problem wyniknął po zakończeniu aktu I. Znów Neeska zniknęła! Po świętowaniu zwycięztwa i rozpoczęciu II aktu diablątka znów nie ma. Nie ma jej w Dzbanie, ani w tabeli wyboru drużyny.
Proszę o pomoc.
Problem z Neeshką zażegnany.
Wystarczy skopiować plik Neeshki z wcześniejszego zapisu gry i wkleić do nowego . Co prawda poziom doświadczenia i zawartość ekwipunku będzie taki jaki miała we wcześniejszej nagrywce. ale mały kodzik zawsze da radę (oczywiście nie polecam stosowania kodów, bez wyraźnej przyczyny ).
Wystarczy skopiować plik Neeshki z wcześniejszego zapisu gry i wkleić do nowego . Co prawda poziom doświadczenia i zawartość ekwipunku będzie taki jaki miała we wcześniejszej nagrywce. ale mały kodzik zawsze da radę (oczywiście nie polecam stosowania kodów, bez wyraźnej przyczyny ).
Ja miałem jeszcze weselszy problem z Neeshką. Przy przechodzeniu lokacji zmieniła mi się paskuda w kociaka o imieniu Jaral. W opisie był to facet, zwierzę, 9 poziom i zachował kopletny ekwipunek Neeshki: broń, zbroję, ozdoby... W karczmie Duncana siedział na miescu Neeshki przy kominku,a na próby nawiązania rozmowy nieodmiennie odpowiadał: mrrraaauuu! Myślałem, że się powieszę... Z tego co wiem, wszelkie tego typu problemy ma rozwiązać patch 1.12.