Prawy wojownik
Ilość postów: 117
Klasa: Rycerz
Witam, mam problem w domu czarownicy bodajże J'nah czy jakoś tak. Otóż mam rzucić jeden z czterech czarów na jedno z czterech miejsc i mam za to dostać żeton. Problem w tym że jestem zatwardziałym wojem i nie mogę rzucić tych czarów. Jak mam to przejść prosze o pomoc.
Prawy wojownik
A jakie to są zwoje?? Bo niewiem o co chodzi o jakie zwoje?? I u kogo można dostać??
Prawy wojownik
Kupiłem te zwoje ale mam je czerwone i nie mogę użyć kupiłem u tego co enklawe założył w mieście. Pisze ze nie mogę użyć tego.
Matuzalem
Ilość postów: 9483
Klasa: Wampir
Zadanie z żetonem nie jest wymagane, by przejść do czarownicy Wystarczy pokonać 4 Żywiołaki.
Prawy wojownik
To może jeszcze spytam. Jak rozwalić J'nah?? Bo jakoś mnie czarami szybko rozwala a te gnolle dużo nie daja??
Matuzalem
Użyj na niej Butelki Proszku, którą dostałeś od smoka. To powinno ją osłabić. Jeżeli nadal masz z nią problemy to zakup dużą ilość buteleczek leczących, korowej skóry, siły byka itp.
Prawy wojownik
Mam jeszcze pytanko. Jetem już w oazie w grobowcu. Już widziałem raz tego śmiesznego kapłana i teraz jest ta pułapka z kulami ognia. Otóż co mam zrobić żeby znaleźć to ukryte przejście chodzę przy tej ścianie. Byłem tu z każdym najemnikiem, zakładałem hełm dający wiecej spostrzegawczości, chodziłem normalnie i w trybie szukania i nic. Co mam zrobić bo te kule mnie wykańczają jak przez nie się porzedzieram??
Matuzalem
Podaj dokładnie ile masz pkt Spostrzegawczości.