"Czy wiedźmin może przelecieć dziewczynę?"
Taki sobie ten tekst. Choć filmik z Mass Effect był lepszy moim zdaniem. Przesadza nieco autor. Reklamy gry mówiły, że gra zawiera elementy dla dorosłych, więc to tych ostatnich wina jak kupują tę grę dla osób zbyt młodych.
Nikt nie będzie się czepiać.
Taki już jest polski rynek rpgów i tak zostanie.
I mnie się zdaje, że ten artykuł wcześniej był nazwany czy wiedźmin jest gejem...
Ten sam autor i takie same bzdury, nie ma co słuchać tych pierdół...
Nam pozostaje korzystać z tego co nam 'redy' przygotowali xD
I mnie się zdaje, że ten artykuł wcześniej był nazwany czy wiedźmin jest gejem...
Ten sam autor i takie same bzdury, nie ma co słuchać tych pierdół...
Nam pozostaje korzystać z tego co nam 'redy' przygotowali xD
Użytkownik Majeranek vel Majorek napisał
Taki już jest polski rynek rpgów i tak zostanie
Przyznam, że nie wiem o co ci chodzi. Jaki jest ten rynek rpgów?
mówiąc nasz miałem na myśli ogół...
a teraz dawka humoru...
miałem opis na GG: ""Czy Wiedźmin jest gejem?" -buehehehe!"
i ktoś do mnie napisał:
a teraz dawka humoru...
miałem opis na GG: ""Czy Wiedźmin jest gejem?" -buehehehe!"
i ktoś do mnie napisał:
Cytat
******* 13:05:37
wiedźmin jest tylko pieprzonym metroseksualistą
Ja 13:06:39
A Ty jesteś za to niekulturalnym osobnikiem, który nie wie, że wypada się najpierw przedstawić.
wiedźmin jest tylko pieprzonym metroseksualistą
Ja 13:06:39
A Ty jesteś za to niekulturalnym osobnikiem, który nie wie, że wypada się najpierw przedstawić.
Ja chcę tutaj. Napisz coś konkretnego albo w ogóle nic nie pisz. Po kiego piszesz:
Jaki?
I nie napiszesz i jakie stereotypy i granice ci chodzi?
To na autorze słów spoczywa odpowiedzialność za wypowiedziane/napisane słowa. Nie ja mam sobie je interpretować tylko wyjaśnij o co ci chodzi.
Ogół.. ogół... kurde! Nic! Napisz coś konkretnego!
Po co pociągnąłeś temat na forum? Teraz tu wszystko wyjaśnij. I nie próbuj więcej nic insynuować (Uwaga! Trudne słowo!).
Cytat
Jaki?
Cytat
Nie trzyma się stereotypów i nie boi się przekraczać granic.
I nie napiszesz i jakie stereotypy i granice ci chodzi?
Cytat
Jeśli nie wiesz, to się domyśl, bracie.
To na autorze słów spoczywa odpowiedzialność za wypowiedziane/napisane słowa. Nie ja mam sobie je interpretować tylko wyjaśnij o co ci chodzi.
Cytat
mówiąc nasz miałem na myśli ogół...
Ogół.. ogół... kurde! Nic! Napisz coś konkretnego!
Cytat
Jak chcesz mogę Ci w domu konkrety przedstawić
Po co pociągnąłeś temat na forum? Teraz tu wszystko wyjaśnij. I nie próbuj więcej nic insynuować (Uwaga! Trudne słowo!).
Zgodzę się. Ten tekst zdecydowanie pokazuje, że coś jest nie w porządku. Obie gry są od 18 roku życia, czyli (teoretycznie) zainteresowani grą potrafią podejmować odpowiedzialne i przemyślane decyzje. Jeśli ktoś chce grać, niech gra (obie gry są mistrzami gatunku). Jak takie sceny go degustują, niech nie gra, albo je przerywa, albo do nich nie doprowadza (w Wiedźminie można zachować celibat całą grę).
Nie mogę już czytac takich artykułów. To ja już wolę wrzaski Tomphsona.
Ja nie będę komentowac samego przesłania artykułu, bo widac, że z jego autorem jest coś nie tak (czyżby Wiedźmin nie chciał odpalic na jego sprzęcie?), ale mam ochotę go zarżnąc za błędne info odnośnie Mass Effect: otóż prawda, grając femShepardem można się przespac z Liarą (niebieska "laska"), tak samo jak i grając maleShepardem. Ale nie można tu mówic absolutnie o homoseksualiźmie. Liara jest ASEKSUALNA. Nie ma płci, proszę pana.
Pozatym, ME dzieje się w XXIII wieku, a nie w XXII.
Ja nie będę komentowac samego przesłania artykułu, bo widac, że z jego autorem jest coś nie tak (czyżby Wiedźmin nie chciał odpalic na jego sprzęcie?), ale mam ochotę go zarżnąc za błędne info odnośnie Mass Effect: otóż prawda, grając femShepardem można się przespac z Liarą (niebieska "laska"), tak samo jak i grając maleShepardem. Ale nie można tu mówic absolutnie o homoseksualiźmie. Liara jest ASEKSUALNA. Nie ma płci, proszę pana.
Pozatym, ME dzieje się w XXIII wieku, a nie w XXII.
Ja na ten artykuł mam dwa komentarze:
1 Przeczytałem tam kilka artykułów (i kiedyś też przeczytałem pudelka - to było dawno i byłem wtedy głupi, proszę nie bijcie ) o pudelku miałem okropne zdanie ale stwierdzam że przy tym portalu (paradon) to pudelek jest wręcz mądry i naukowy.
2 Czego oni się czepiają te gry są od 18 lat ludzie w takim wieku myślą i sami dokonują wyboru co robić i w co grać a w co nie.
1 Przeczytałem tam kilka artykułów (i kiedyś też przeczytałem pudelka - to było dawno i byłem wtedy głupi, proszę nie bijcie ) o pudelku miałem okropne zdanie ale stwierdzam że przy tym portalu (paradon) to pudelek jest wręcz mądry i naukowy.
2 Czego oni się czepiają te gry są od 18 lat ludzie w takim wieku myślą i sami dokonują wyboru co robić i w co grać a w co nie.