Użytkownik Strażnik dnia nie, 27 sty 2008 - 13:15 napisał
Tak więc przejrzałem sobie twoją "Galerię". I nie jestem jakoś zaszokowany ani zachwycony tym, co zobaczyłem. Wszystkie te "dzieła" to zwykłe przeróbki dokonywane za pomocą PS czy innego programu, które może zrobić każdy, kto ma czas i chęci na to. Wystarczy znajomość programu. Najgorszą część roboty odwalił za Ciebie autor rysunków, grafik czy zdjęć, którym Ty tylko dorobiłeś otoczenie.
Prawdziwą sztuką jest samemu narysować człowieka i smoka, zrobić z tego grafikę, by wyglądały jak żywe i dopiero się bawić otoczeniem. Prawdziwą sztukę masz w logo na stronie głównej GE.
I gdzie w tych obrazkach są elementy erotyki? Niektóre reklamy na billboardach mają więcej elementów erotyki, niż "Twoje dzieła". Chyba, że za takie elementy uznajesz odsłonięte pół piersi i ćwierć półdupka...
2/10 - każdy może kupić sobie PS-a, wziąć czyjąś grafikę czy zdjęcie i przerobić... Sam narysuj trolla albo fajnego kolesia ze spluwą, zrób z tego naprawdę ładną grafikę i wtedy przerabiaj i dodawaj do tego swój podpis.
[post="104213"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Cenię sensowną krytykę lecz Twoja się do nich nie zalicza, ponieważ przeczysz sam sobie lub po prostu zasad logiki.
Po za tym, z kąd wiesz czy nie rysowałem niektórych np. postaci?
czytałes co pisałem? niektóre z nich są w 100% moje...
nie bądź taki wygadany, puki nie bedziesz mieć pełnej swobody mowy...