[TESIII] Ulubiona Gildia
Która najlepsza?
Gildia Magów (3 głosy [12%])
Gildia Złodzieji (1 głos [4%])
Gildia Wojowników (14 głosów [56%])
Kult Tamariel (0 głosów [0%])
Światynia (0 głosów [0%])
Morang Tong (3 głosy [12%])
Ród Hlallu (1 głos [4%])
Ród Redoran (3 głosy [12%])
Ród Telvanni (0 głosów [0%])
Użytkownik Draxor dnia Aug 14 2004, 11:47 AM napisał
Użytkownik Saturas dnia Aug 14 2004, 10:10 AM napisał
Ja kocham ród Redoran jako gildię bo ona wymiata, po prostu tam wszyscy są szlachetnymi osobami, dla których honor to najwyższa z cnón. Oni są najlepsi
Niektóre zadanie temu zaprzeczają...
No wiem np wyrżnięcie telvani z takiego grobowca, ale ogólnie są wpożo
Stanowczo Ród Hlaalu. Idealne dla ludzi lubiacych szpiegowac i donosic. Poza tym mam fajna twierdze na Plaskowyzu Odai jako Arcymistrz mianowany przez samego Ksiecia Dren!
BTW Mam nawet kontakty w Cammona Tong (Orvas Dren to mój dobry kumpel )!
PS Wiecie moze jak mozna sie dostac do gildii Morag Tong? Tj. jak moge znalezc ich szefa?
BTW Mam nawet kontakty w Cammona Tong (Orvas Dren to mój dobry kumpel )!
PS Wiecie moze jak mozna sie dostac do gildii Morag Tong? Tj. jak moge znalezc ich szefa?
Gildia zabójców jet świetna, Ród Hlallu jest potężny, a gildie magów i wojowników to podstawa dla każdego gracza(to oznacza że muszą być dobre, fajne i z niezłym klimatem)
Użytkownik Saturas dnia Sep 11 2004, 02:30 PM napisał
czemu wytukłeś oni też są wpożo, zresztą są legalną instytucjąa zabijanie na ich rozkazy nie jest hańbiące.
[post="18416"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Ponieważ dostałem rozkaz od mężczyzny w Forcie koło Balmory - miałem urządzić krwawą łaźnię za podarek , to urządziłem :twist:
Gildia wojów to podstawa, ale wolę Gildię Złodziei, jakoś spasowało mi zakradanie się pod czyimś nosem do jego kufra Ostrza w sumie też dobre, Gildia magów to już gorzej, za magami nie przepadam A rody...? Jeszcze nie testowane