Dziennie na tym forum pojawia się od kilkudziesięciu do czasem nawet kilkuset postów. Nie oczekuj, że admini będą to wszystko przeglądać. Jeśli masz jakiś pomysł to musisz sam zadbać o to by został zauważony.
Doskonale to rozumiem (sam mam kilka for w tym jedno bardzo duże) ale miałem nadzieję że ktoś z adminów zwróci na to uwagę ... (ten post został napisany już jakiś czas temu )
No cóż wszystko jest w temacie
Chodzi o to że wszyscy chętni napiszą wymysloną przez siebie historię dla postaci np dla tej która grają a potem zostanie wybrana ta najlepsza/najciekawsza ; D
Ponieważ nie jestem administratorem tego forum to nie mam możliwości ustalić nagrody
Może to być np jakaś ranga na forum ale to już nie ode mnie zależy : D
Chętnie powiadasz? Tiaaa. Zobaczymy czy ktoś wyrazi chęć uczestnictwa w ogóle. W dobie konkursów które polegają na wysłaniu pustego smsa masz bardzo wysokie wymagania .
Heh nie chętnie tylko chętni
No cóż mam nadzieję że ktoś np będzie chciał się pochwalić tym co napisał o swojej postaci : D albo wymyśli coś nowego żeby pokazać co potrafi
Jak dla mnie to nie ma żadnego problemu Jeżeli będą chętni do wzięcia udziału w konkursie i wytypujecie spośród nich zwycięzce, to owa osoba dostanie rangę specjalną.
No cóż mam taką nadzieję
Poczekamy ... zobaczymy ... : D
Dlaczego warto wziąść udział w konkursie :
1) Po skończeniu takiej pracy będziemy mieli satysfakcję że zrobiliśmy kawał dobrej roboty ; D
2) Zwycięska praca zostanie zamieszczona na stronie a sam zwyciesca otrzyma specjalną rangę na forum
3) Pokażemy na co nas stać : D
4) Jest to bardzo dobra zabawa ; )
Heh chciałeś Ekhtelion żebym ich troche zmotywował to masz : D