Koszulki GameExe
Aktualne jak najbardziej. Myślę, że niedługo spróbujemy wykonać projekt.
Otóż wraz z Ekhtelionem stwierdziliśmy, że nasze koszulki powinny być w tym stylu: klik
Wprowadzą pewną oryginalność i uśmiech do naszych, już i tak bardzo mrocznych person. Koszulki były by dostępne w kolorze takim jak na obrazku, do tego zielonym, żółtym i niebieskim. Kto się pisze?
Wprowadzą pewną oryginalność i uśmiech do naszych, już i tak bardzo mrocznych person. Koszulki były by dostępne w kolorze takim jak na obrazku, do tego zielonym, żółtym i niebieskim. Kto się pisze?
Ponownie mamy się zgłaszać ? Powiedzcie mi jeszcze z czego je wykonano, że takie błyszczące
Ze śmiertelną powagą pragnę zadać podniosłe pytanie: czy cała ta gadanina o koszulkach ma służyć nabijaniu postów, czy jestże to projekt poważny, a zaowocujący w niedalekiej przyszłości namacalnym kawałkiem siermięgi, którym możnaby oblec swe niegodne cielsko? Czy ktoś pracuje nad projektem graficznym, względnie dogadał się już z ewentualnym wykonawcą, hę?
Przeglądnij cny paladynie tematy dotyczące powstawanania layoutu, a wszystkie twe wątpliwości rozwieją się niczym poranna mgiełka. Powstanie koszulek jest związane z powstaniem nowego designu i zapewne nowego loga. Wtedy ruszy kwestia zaprojektowania stosownej odzieży i zorganizowania całej operacji.
Wtręt Eni był tylko takim chytrym pomysłem by trochę odświeżyć temat .
Wtręt Eni był tylko takim chytrym pomysłem by trochę odświeżyć temat .
Aha. No to ja idę sobie zrobić koszulkę GE z gazety.
P.S. Trochę szkoda. Kiedyś kupowałem całkiem niezłe koszulki z logo NWN w mym mieście od chłopaka, który reklamował się, że wystarczy dać mu dowolny projekt graficzny, a za 20 PLN ode sztuki może w ciągu tygodnia, dwóch dostarczyć giezło z pocałowaniem ręki i w dowolnej ilości.
P.S. Trochę szkoda. Kiedyś kupowałem całkiem niezłe koszulki z logo NWN w mym mieście od chłopaka, który reklamował się, że wystarczy dać mu dowolny projekt graficzny, a za 20 PLN ode sztuki może w ciągu tygodnia, dwóch dostarczyć giezło z pocałowaniem ręki i w dowolnej ilości.