Koszulki dają +5 do Charyzmy
Koszulki GameExe
Użytkownik Ekhtelion dnia śro, 19 gru 2007 - 17:34 napisał
Sam napis pewnie będzie można wprasować jakąś termosublimacją za pare zł . Na ile sztuk się piszesz Nazin? A Strażnik? Medziu? Veniu? Ruszta się ludzie wszyscy.
[post="98276"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Kulturalnie na jedną kopię
I pamiętajcie - piractwo jest ZŁE!
Wszelkie podróbki będą palone kulą ognistą - niedozwolone są podróbki zrobione przez babcię na drutach!
Wszelkie podróbki będą palone kulą ognistą - niedozwolone są podróbki zrobione przez babcię na drutach!
Użytkownik Theoden dnia wto, 15 sty 2008 - 13:02 napisał
Fajnie by było gdyby były jakieś dopiski np. z nickiem, podpisem pod sygnaturą .
[post="101968"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Takie bajery kosztują. I są niestety wprost proporcjonalne do ceny koszulki.
Ekhelion, mógłbym prosić o więcej info PW na temat wykonawcy koszulek?
Bo cena 20-30 złociszy wydaje mi się nie realna.
Sam kiedyś interesowałem się koszulkami i w porządnej firmie kosztowała dobra koszulka ok. 120 złociszy.
A jeżeli dodać do tego własne logo to jeszcze więcej (w zależności od rozmiar), ale kilka dyszek dochodzi.
Oczywiście ja trochę przy "kreacji" trochę przesadziłem, ale prawda jest taka że w granicach 100 złotych napewno by kosztowała.
Ale jeśli znalazłeś ofertę za ok. 30 złociszy to piszę się i ja
Bo cena 20-30 złociszy wydaje mi się nie realna.
Sam kiedyś interesowałem się koszulkami i w porządnej firmie kosztowała dobra koszulka ok. 120 złociszy.
A jeżeli dodać do tego własne logo to jeszcze więcej (w zależności od rozmiar), ale kilka dyszek dochodzi.
Oczywiście ja trochę przy "kreacji" trochę przesadziłem, ale prawda jest taka że w granicach 100 złotych napewno by kosztowała.
Ale jeśli znalazłeś ofertę za ok. 30 złociszy to piszę się i ja
Ta cena jesr jak najabrdziej realna i wzięta żywcem z wyliczeń z kilku stron które oferują swoje usługi w necie (pierwsze wyniki w google). Co więcej odezwała się mnie osoba, która stwierdzila, że to i tak za drogo bo ona zna firmę która zrobiła koszulki na super materiale z logiem za cenę ok. 10zł. Cena promocyjna bo robiona po znajmości ale możemy również liczyć na coś podobnego.
Temat koszulek zostanie zrealizowany w momencie gdy będziemy mieli nowy layot strony.
Temat koszulek zostanie zrealizowany w momencie gdy będziemy mieli nowy layot strony.