[GII] Gdzie jest złotnik
To nie jest złotnik tylko kowal. Ma na imię Bennet. Musisz go uwolnić z więzienia i wtedy Ci pomoże.
A dowód to księga ''Dwór Irdorath'', która znajduje się na farmie Sekoba (koło farmy Onara).Tylko uważaj bo jest ona oblegana przez poszukiwaczy(ludzi w kapturach)
P.S. Księga jest w jednej ze skrzyń
A dowód to księga ''Dwór Irdorath'', która znajduje się na farmie Sekoba (koło farmy Onara).Tylko uważaj bo jest ona oblegana przez poszukiwaczy(ludzi w kapturach)
P.S. Księga jest w jednej ze skrzyń
Użytkownik Oginator dnia nie, 16 gru 2007 - 19:43 napisał
Dzięks za tamto tylko mam jeszcze jedno takie pytanko Gdzie jest ta farma co jest tam skrzynia z dowodem od Xardasa dla Maga Ognia Proszę o szczegułowe danie...
[post="97868"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
1. nie używasz słownika
2. właśnie o tym pisałem we wcześniejszym poście
3. kieruj się drogą do Korinis spotkasz posterunek najemników a wśród nich Bustera. Po prawej stronie będzie kamienny krąg a obok farma Secoba za farmą jest jaskinia tej zielarki
Cytat
Oginator ty sobie lepiej zrób jeden temat nazwany ''Moje problemy z questami'' czy coś takiego, bo zaśmiecasz forum i się ''burdel'' robi confused.gif
Właśnie odwrotnie Jak przyjdzie osoba z takim samym problemem, to będzie szukać raczej pod taką nazwą tematu, a nie przeczesywała temat "moje problemy", nie?
Cytat
1. nie używasz słownika
A ty wielkich liter i kropek
Użytkownik aMorek dnia pon, 17 gru 2007 - 17:58 napisał
Właśnie odwrotnie Jak przyjdzie osoba z takim samym problemem, to będzie szukać raczej pod taką nazwą tematu, a nie przeczesywała temat "moje problemy", nie?
[post="97943"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
A jak przyjdzie jakiś nOOb'ek to po prostu założy nowy temat z problemem, który już był poruszony.
Gothic to nie jakaś zręcznościówka że przyjdziesz, zabijesz, wygrywasz. W tej grze trzeba myśleć nad wszystkim. W co zainwestować pkt. doświadczenia, a przede wszystkim trzeba słuchać napotkanych postaci (nawet gdy gada 10 minut). Chyba że gracz po przewiniętej rozmowie zagląda do dziennika.