W takim razie proszę, od początku pisz pełnym zdaniem, zadaj konkretne zrozumiałe pytanie, bo nikt tutaj jasnowidzem nie jest i nie będzie rozpatrywał sposobów, na które ty rozumiesz jakieś pojęcie. Wtedy dostaniesz konkretną odpowiedź, a ja ani nikt inny nie będzie rozpisywał się o całej mechanice udzielania się na serwerach prywatnych. Notabene w żadnym ze swoich tematów nie nadmieniłeś, gdzie grasz, a czasem wystarczyłoby mi zerknięcie na stronę danego freesharda, żeby wyjaśnić "o co chodzi".
Postaraj się na przyszłość rozwijać zdania i opisywać sytuację problemu. Gdybym chciała być nieuprzejma, już na pierwsze Twoje pytanie odpowiedziałabym "od tak dawna grasz na privach, a nie wiesz, że jak gdzieś jest napisane że serwer jest C4, to instalujesz C4?"
Cytat
Mówiąc update, miałem na myśli klikniecie na plik lineage2.exe i otwiera się aplikacja update całej gry, nie serveru.
Tu to samo -- "od tak dawna grasz na privach a nie wiesz, że nie klika się L2.exe w folderze Lineage2/system, a nie w katalogu z grą?". No ale przecież tak nie można, bo to chamskie