[W1] [spojler] Problem z golemem

Nieee... ja nic nie powiem. Bo mnie zbanujesz.
[Dodano po chwili]
Ehhmm niech będzie. ;p Damek1235 dostałeś z grą poradnik?
[Dodano po chwili]
Ehhmm niech będzie. ;p Damek1235 dostałeś z grą poradnik?

Jak na żółto pisze o zrobieniu części questa to tam zawsze masz, np "powinienem teraz pomówić z Hierofantem"

Użytkownik Ranger dnia nie, 04 lis 2007 - 22:40 napisał
Przy czym twórcy powinni pomyśleć, że nie każdy chce sobie psuć radość i zaglądać do solucji. No i oczywiście mogliby napisać w dzienniku, że trzeba gadać z alchemikiem, bo ja sądziłem (według słów staruszki), że karta aktywuje golema.
[post="90954"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Łowco, na pewno tak jest.

Dobrze mówię, czy mam rację?

Wiem że tak jest bo przecież w końcu to przeszedłem
Nie mówię, że ma być za łatwo, po prostu zdaje mi się, że popełniono tu błąd logiczny 
Z drugiej strony np. znajdujemy magiczny kamień i jest zbyt prosto. Mi wystarczyłby wpis w dzienniku "Dziwny kamień... warto się czegoś o nim dowiedzieć", zamiast "Muszę iść z kamieniem do Triss żeby mi powiedziała", bo przecież się domyślam, że jedyna znajoma czarodziejka mi pomoże.

Z drugiej strony np. znajdujemy magiczny kamień i jest zbyt prosto. Mi wystarczyłby wpis w dzienniku "Dziwny kamień... warto się czegoś o nim dowiedzieć", zamiast "Muszę iść z kamieniem do Triss żeby mi powiedziała", bo przecież się domyślam, że jedyna znajoma czarodziejka mi pomoże.

W poradniku do gry na stronie 38 znajduje się opis questa "Strażnik", a na stronie 39 Jest ramka z poradami jak pokonać Golema.
Porady zawarte tam działają.
Powodzenia.
Porady zawarte tam działają.