Golema się nie włącza przez pylony. W tym temacie jest to poruszane, a i w grze programiści się postarali byś na to sam wpadł. Conajmniej kilka dialogów, jeden mały queścik, wpisy w dzienniku...
[spojler] Problem z golemem - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
W poradniku do gry na stronie 38 znajduje się opis questa "Strażnik", a na stronie 39 Jest ramka z poradami jak pokonać Golema.
Porady zawarte tam działają.
Powodzenia.
Porady zawarte tam działają.
![](/view/images/emoticons/default/smile.gif)
Siemanko co należy zrobić aby golem mnie zaatakował! Uruchomiłem te pylony co tam są w różnych kombinacjach i nic! Są tylko 3 a wiec kombinacji jest 6 nie wiem co mam zrobić pomóżcie!
[Dodano po chwili]
Aha i opiszcie jaka metoda walki jest skuteczna z nim!
[Dodano po chwili]
Aha i opiszcie jaka metoda walki jest skuteczna z nim!
Shit, nie wzialem pod uwage ze płatnerz tez umie conieco wykuc
Dzieki wielkie... po 2tyg rusze dalej ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
![](/view/images/emoticons/default/smile.gif)
![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Jest jest jeszcze jeden kowal oprócz krasnoludów. Stoi na ulicy i się szczerzy do ciebie ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
No ok ale odpowie mi ktos co zrobic apropo tego bledu z kowalem? Jak mam sie teraz z nim dogadac skoro Golan i Zoltan maja 2 oklepane kwestie ktore nie pozwalaja mi zblizyc sie ponownie do kowala?
Wiem że tak jest bo przecież w końcu to przeszedłem
Nie mówię, że ma być za łatwo, po prostu zdaje mi się, że popełniono tu błąd logiczny ![](/view/images/emoticons/default/confused.gif)
Z drugiej strony np. znajdujemy magiczny kamień i jest zbyt prosto. Mi wystarczyłby wpis w dzienniku "Dziwny kamień... warto się czegoś o nim dowiedzieć", zamiast "Muszę iść z kamieniem do Triss żeby mi powiedziała", bo przecież się domyślam, że jedyna znajoma czarodziejka mi pomoże.
![](/view/images/emoticons/default/biggrin.gif)
![](/view/images/emoticons/default/confused.gif)
Z drugiej strony np. znajdujemy magiczny kamień i jest zbyt prosto. Mi wystarczyłby wpis w dzienniku "Dziwny kamień... warto się czegoś o nim dowiedzieć", zamiast "Muszę iść z kamieniem do Triss żeby mi powiedziała", bo przecież się domyślam, że jedyna znajoma czarodziejka mi pomoże.
Użytkownik Ranger dnia nie, 04 lis 2007 - 22:40 napisał
Przy czym twórcy powinni pomyśleć, że nie każdy chce sobie psuć radość i zaglądać do solucji. No i oczywiście mogliby napisać w dzienniku, że trzeba gadać z alchemikiem, bo ja sądziłem (według słów staruszki), że karta aktywuje golema.
[post="90954"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Łowco, na pewno tak jest.
Dobrze mówię, czy mam rację?
Jak na żółto pisze o zrobieniu części questa to tam zawsze masz, np "powinienem teraz pomówić z Hierofantem"
Przy czym twórcy powinni pomyśleć, że nie każdy chce sobie psuć radość i zaglądać do solucji. No i oczywiście mogliby napisać w dzienniku, że trzeba gadać z alchemikiem, bo ja sądziłem (według słów staruszki), że karta aktywuje golema.
Podpowiem ci, że ma to związek z siłami natury, a zwłaszcza z burzami ![](/view/images/emoticons/default/biggrin.gif)
Ale naprawdę, czytaj dziennik, słuchaj ludzi, zapamiętuj informacje, notuj je sobie... No i zawsze masz poradnik![](/view/images/emoticons/default/confused.gif)
Ale naprawdę, czytaj dziennik, słuchaj ludzi, zapamiętuj informacje, notuj je sobie... No i zawsze masz poradnik
Nieee... ja nic nie powiem. Bo mnie zbanujesz.
[Dodano po chwili]
Ehhmm niech będzie. ;p Damek1235 dostałeś z grą poradnik?
[Dodano po chwili]
Ehhmm niech będzie. ;p Damek1235 dostałeś z grą poradnik?
Tarrrr prosimy o komentarz.
Od siebie dodam, że zacznij czytać, słuchać i patrzeć na wszystko. Przeczytaj sobie informacje w dzienniku. A w ostateczności zajrzyj do poradnika który dostałeś z grą.
Od siebie dodam, że zacznij czytać, słuchać i patrzeć na wszystko. Przeczytaj sobie informacje w dzienniku. A w ostateczności zajrzyj do poradnika który dostałeś z grą.
Proszę czy ktoś może powiedzieć co mam zrobić w akcie 2 na bagnach przy skamieniałym golemie bo mam go zabić i wyciągnąć sefir ale jak go ożywić bardzo proszę o pomoc.