Jaka jest waszym zdaniem najlepsza kombinacja na przekucie broni? I jakie znacie odłamki meteorytów, ja przechodzę teraz III akt i się właśnie zastanawiam jak przekuć miecz, jakieś sugestie?
[W1] Przekuwanie i meteoryty
Oj Dany Dany.
Po pierwsze runy są tylko do srebrnego miecza.
Po drugie kamienie runiczne z tego co rozumiem sa jednorazowe i dają jakiś określony efekt. Coś jak oleje albo jady.
Ja przekułem wczoraj 3 czerwone. Obrażenia +40% i krwawienie +30% i kosztowało mnie to 1000 orenów. Zastanowie się jeszcze jak uzbieram 3 żółte. Miałem tez dylemat bo w Handlowej można kupic taki ciekawy mieczyk u kupca. Zastanawiałem się czy lepiej jego nie przekuc...
Po pierwsze runy są tylko do srebrnego miecza.
Po drugie kamienie runiczne z tego co rozumiem sa jednorazowe i dają jakiś określony efekt. Coś jak oleje albo jady.
Ja przekułem wczoraj 3 czerwone. Obrażenia +40% i krwawienie +30% i kosztowało mnie to 1000 orenów. Zastanowie się jeszcze jak uzbieram 3 żółte. Miałem tez dylemat bo w Handlowej można kupic taki ciekawy mieczyk u kupca. Zastanawiałem się czy lepiej jego nie przekuc...
Hmmm, ja tam chyba przekuję "nielegalny miecz", fajnie wygląda i profity ma też niezłe. Mają je "zamaskowani wojownicy" w III akcie, tam gdzie wcześniej był obóz so'ciatel.
To co masz do kupienia to koszt miecza i jego przekucia, tyle, jak go kupisz tracisz 3 meteory i miecz a zyskujesz tamten, jaśniej już się raczej nie da.