Mi (mnie?) się zdawało, że to kombos, tak jak ten ognisty miecz, ale strzałki zawsze bardzo szybko mi znikają, przez co zwykle nie zdążam kliknąć (ognisty miecz wyświetla się dosyć długo).
Użytkownik Ekhtelion dnia czw, 08 lis 2007 - 17:55 napisał
Tylko, że np. ja mam strzałki ciągle...
Huh? Ja mam tylko po wykonaniu ciosu...
Użytkownik Asasyn dnia pon, 19 lis 2007 - 16:10 napisał
Ja już próbowałem wyprowadzać drugi cios w walce na pięści, ale nigdy mi się nie udawało, gdyż zaraz dostawałem w twarz. Sam nie wiem do czego te strzałki służą. Też z początku nie wiedziałem, ale myślę, że to jest chyba znak zrobienia uniku.
Że ty masz zrobić unik, czy że zrobił go przeciwnik? Jakoś ani jedno, ani drugie do mnie nie przemawia.
Użytkownik VexTeson dnia wto, 27 lis 2007 - 10:44 napisał
Mam pewne postrzeżenie w sprawie pokera. Wie ktoś dlaczego można grać w nieskończoność każdą z postaci i tym samym zdobywać w łatwy sposób masę kasy? Trochę to ułatwia grę i psuje klimat. Czy to bug, czy prawidłowość dziwna? Jeżeli jest sposób na zabicie tego "rogu obfitości" byłbym bardzo zobowiązany i wdzięczny niepomiernie za radę.
![](/view/images/emoticons/default/biggrin.gif)
A jaką masz wersję gry? U mnie z patchem 1.3 po paru zwycięstwach z danym przeciwnikiem ikonki dialogowe uruchamiające pokera robią się szare i wyświetla się napis "Ten przeciwnik nie ma już za co grać".