Kurde znowu zapomniałem się zalogować to ja to na górze napisałem
[GII] Problem ze zdobyciem złota
Rozwiewając wszelkie wątpliwości powiem wam że lepszy Pancerz Rycerza (czy Paladyna jak wolisz, ale to to samo) zdobędziemy w podziemiach klasztoru. Przeczytasz tam książkę, w której będzie nauka tworzenia runy teleportacji. Do miejsca ze skrzynią, w której znajdziesz zbroję Z tego co pamiętam xD
Zbroja pladyna jest w podziemiach biblioteki tam gdzie łzy inosa tyle że za ścianą
Teraz mam inny problem : Smoków z tego co pamiętam jest trzy (w górniczej dolinie oczywiście) zabiłem Bagiennego, Lodowego i Ognistego jeśli już o ognistym smoku to gdzie jest jego skarb, co w nim jest i jak do niego dotrzeć? ale do rzeczy idę sobie do Garonda pochwalić się że zabiłem ognistego smoka pochwalił mnie i dał pieniądze jak zawsze, dawno nie grałem w g2 i nie pamiętam czy jest taka linijka wypowiedzi jak np. zabiłem trzy bestie co teraz... czy coś takiego a i jeszcze jedno czemu już nie mogę ładować oka? proszę o odpowiedzi, bo coś mnie w tym wszystkim martwi
Smoków są cztery sztuki, nie trzy (jeszcze kamienny). Gdzie jest skarb ognistego nie wiem. A do naładowania Oka potrzebujesz: menzurkę, serce smoka, oraz umiejętność ładowania (uczy Cię jej Pyrokar, chyba).
W miejscu gdzie jest para jaszczuroludzi (po niej jest jeszcze tylko druga para) jest załamanie na ścianie, wejdź na nie i dalej wspinaj się (nie daleko) tam skubaniec schował skarbik
Smoków są 4: lodowy, ognisty, bagienny i kamienny znajduje się on tam gdzie w 1 cześci był jeden z kamieni i szło sie tam z Lesterem w skalnej fortecy czy jakoś tak.
Gość_Guest*
[quote name='diego19' date='nie, 21 paź 2007 - 10:36']
To jest podstawowa 2, a jak nie uwolnię Gorna to co się stanie, Milten nie będzie zły? dobra Idę wszystkich pookradam chociaż nie mam umiejętności otwierania zamków (kto może mnie tego nauczyć oprócz złodziei w kanałach pod miastem, bo powiedziałem o tym Lordowi Andre)
Nie obrazi się. Gorna i tak wypuszczą paladyni potem.
To jest podstawowa 2, a jak nie uwolnię Gorna to co się stanie, Milten nie będzie zły? dobra Idę wszystkich pookradam chociaż nie mam umiejętności otwierania zamków (kto może mnie tego nauczyć oprócz złodziei w kanałach pod miastem, bo powiedziałem o tym Lordowi Andre)
Nie obrazi się. Gorna i tak wypuszczą paladyni potem.