Więcej zaklęć nie dostaje się po nauczeniu czarnego maga tylko po wybraniu drogi Beliara. A tego czaru nie da sie nauczyć. Po prostu nie występuje on w grze. Ściągnąłem se jakąś mapkę z neta i tam masz gdzie są jakie postacie, rośliny i kto cię uczy czaru albo umiejętności. Pisze, że ten spell nie występuje jak skill ulepszenie pancerza i kilka innych
Zdolności Mroczny Mag uczy jeden czarodziej w Świątyni Beliara w Mieście Bakaresh. Trzeba mieć 200 punktów prastarej wiedzy. Aby otrzymać armie ciemności trzeba się pomodlić do głównego ołtarza Beliara który też znajduje się Bakaresh. A tak po za tym armia ciemności to bardzo fajne zaklęcie.
Użytkownik Guest dnia pon, 26 lis 2007 - 19:55 napisał
Więcej zaklęć nie dostaje się po nauczeniu czarnego maga tylko po wybraniu drogi Beliara. A tego czaru nie da sie nauczyć. Po prostu nie występuje on w grze. Ściągnąłem se jakąś mapkę z neta i tam masz gdzie są jakie postacie, rośliny i kto cię uczy czaru albo umiejętności. Pisze, że ten spell nie występuje jak skill ulepszenie pancerza i kilka innych
aahahah...napisaleś prawdę bo czasem by tą grę przejść trzeba użyć kodów... Po co dali czar jak sie go nauczyć nie da? Przeciesz to kolejny z "miliona" bugów..
żałosne...
Sorry To nie Bug Tylko TRZEBA ROZMAWIAĆ i To czytać
Czaru armia ciemności Uczy Xardas
Musimy mu oddać Artefakty ADANOSA i dopiero w tedy można sie go uczyć A GDZY GRAMY DROGĄ INNOSA tego czaru nie użyjemy
Ja znalazłem ten czar grałem w gothic 3 pare lat ażw końcu znalazłem ten czr pod koniec gry chyba wszystkie stworki wybiłem na mapie bez kodów oczywiście gram i ten czar armia ciemności znalazłem pod koniec gry w skrzyni koło smoków pod cape dun koło plaży tam jest takie wejscie ( ale była radocha w końcu znaleźć ten nieosiągalny czar)
Czar można znalesc w skrzynkach (tych metowych i dużych ) nie jest w cale taki trudny do znalezia.. ja go znalazłem przy w odospadzie bodajże przy druidzie. O ile się nie mylę czar przyzywa 2/3 szkielety i 2/3 zombie