Edit nazwy tematu.
[GIII] Sposoby na zdobywanie złota
Zniszcz Nemorę, (chyba, ten obóz koło Trielis) sprzedasz bronie a od orków dostaniesz za to 30k. Tylko zabij maga bo ma ognisty puchar a jak ci ucieknie to potem problem bo nie odzyskasz.
Znam sposób na spore pieniądze.Otóż trzeba kupić sobie projekt Miecza Półtoraręcznego.Do każdego wykucia trzeba 10 sztuk rudy żelaza(bardzo dużo jest koło nemory w kopalni,jeżeli nauczysz się wydobywania złóż,to możesz wydobywać 2 razy więcej,przy okazji można wykonać quest Ludzie dla Nemory,czy jakoś tak)i 1 sztukę stali.Za 1 miecz można dostać 4800szt.złota
Ja mam 1 świetny sposób. W Cape Dun np Jest taki złodziej co każe ci ukrasc 3 złote kielichy. No i on ma niezły luk. A zatem:
Bijesz go, zabierasz luk. Po niedługim czasie u niego znów pojawia się owy luk. Znowu go bijesz, zabierasz luk i sprzedajesz. I tak Cały czas. Luk jest chyba wart gdzieś 5k Złota Można tak robić też z innymi...
Bijesz go, zabierasz luk. Po niedługim czasie u niego znów pojawia się owy luk. Znowu go bijesz, zabierasz luk i sprzedajesz. I tak Cały czas. Luk jest chyba wart gdzieś 5k Złota Można tak robić też z innymi...
Ehhhhh... wykozystywanie bugów jest takie... nie.. nieetyczne.
Mi to obiera przyjemność z gry.
Mi to obiera przyjemność z gry.
Użytkownik Szymen dnia pią, 28 wrz 2007 - 17:22 napisał
Znam sposób na spore pieniądze.Otóż trzeba kupić sobie projekt Miecza Półtoraręcznego.Do każdego wykucia trzeba 10 sztuk rudy żelaza(bardzo dużo jest koło nemory w kopalni,jeżeli nauczysz się wydobywania złóż,to możesz wydobywać 2 razy więcej,przy okazji można wykonać quest Ludzie dla Nemory,czy jakoś tak)i 1 sztukę stali.Za 1 miecz można dostać 4800szt.złota
[post="86652"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
gdzie jest jeszcze te żelazo??
Nie jesteś za słaby, po prostu zamiast w siłkę czy umiejętność podpakuj sobie hp do 900-1000 (5pk to bodajże 25hp) i do końca gry fizycznie jesteś nie do zabicia (nawet zbroi nie trzeba nosić).