Ilość postów: 1
Odświeżam temat, bo nowa era rusza 8.IX 2009, pod spodem prezentuję odrobinę jej klimatu:
Szukasz niebanalnej i intrygującej gry pod przeglądarkę WWW? Xfighter jest grą dla Ciebie.
Zasadniczym celem gracza jest osiągnięcie poziomu mocy Bezimiennego Władcy by walcząc z nim stać się zwycięzcą Ery, tak naprawdę jednak większość xfighterów spędza swój czas plądrując Otchłań pełną niebezpieczeństw i czyhających potworów lub przemierzając ulice Xcity, gdzie może ich spotkać dosłownie wszystko. Świat rodem z MadMaxa pełen jest rozbudowanych interakcji między graczami, tutaj nie opłaci się grać w pojedynkę - uzupełniające się cechy mieszkających ras wykorzystane w odpowiednim momencie mogą przechylić szalę zwycięstwa w walce lub osłabić wroga zanim do niej dojdzie...
Czasami nawet bezbronny, lecz odważny xfighter pomysłowością z wrogów uczyni sojuszników lub odmieni swój los w oczach innych...
Poznaj mordercze techniki trenowane w niezliczonych pojedynkach, weź udział w wojnie niejednokrotnie rozpalającej całe miasto, poznaj życie klanowe a przede wszystkim wykazując się zdolnością przewidywania zdobądź szacunek najlepszych pokazując, że i z nimi można wygrać.
Masz odwagę by zwać się Xfighterem?
www.xfighter.gameshow.pl
Gość_JPG-2018*
CZEŚĆ
Odświeżam temat bo chcę zapytać: kto ma prawa do marki, czy jest jakiś kontakt do starej gwardii, kogokolwiek?
Gość_JPG-2018*
Heh, nie zostawiłem do siebie kontaktu, raczej tutaj już nie zajrzę, chyba, że znowu google mnie tutaj zabierze.
Proszę bardzo o kontakt, ktokolwiek widział ktokolwiek wie
samuraj.ae@gmail.com
Gość_Kazurashi Sakuraba*
Aha, byłbym zapomnial.. Czy ktokolwiek posiada jakieś screeny z tej gry ? Mi niestety nie zachował się żaden ;(
Gość_Brahman 4000 beta*
Xhighter, wróć
Kazura pozdro, jakbys mial jakies info daj znac na fb, grzegorz miśta
Gość_AtEoP Ibn al-Athir*
Ehhh, pamiętne czasy spamowania czatu na przeliczeniu o północy, rywalizacji kto pierwszy, wybieranie środkowych drzwi z dwóch dostępnych. Fajnie by było do tego wszystkiego wrócić.
Pozdro
Atep
Gość_Ramirez*
ja wszystko pamiętam jak dziś tez tęsknie za tą grą te wszystkie noce nie przespane i niezapomniane walki z klanem Chirka . Grałem w klanie Pogromcy Bezimiennego od 1 ery mój Nick Ramirez
Niedved
Destructor
Venom
Vrain
Mistyczny
Silve Arin
Renden
NS 5
Solo
Chuddy
Grubby
ARMAGEDON
Iluan
tych Nicków tez nie da się zapomnieć Pogromcy Bezimiennego
co to były za czasy a co mnie najbardziej urzekło to planowanie akcji przez chirka jak z nami walczył te jego przemyślenia piękne czasy to były
Gość_Ramirez*
mój nick Tsrang1978@gmail.com
Gość_Fenix*
Gra dziala na stronie xfighter pl
Gość_LordOdin*
Macie idealną okazję bo ruszyła kolejna nowa era ;-).
Cała szata graficzna została przerobiona tak, że na telefonie super się klika.
Zachęcam do rejestracji!
https:// xfighter. pl
Do zobaczenia na brudnej ulicy, śmierdzącej od krwi, łez i potu.
/LordOdin