[Archiwalny] Sugestie, Propozycje

Nazin, wstawił byś coś takiego jak wybór płci, bo wbrew pozorom, to jednak jest bardzo przydatna rzecz... Np. dziś zobaczyłem, że jakiś user napisał "napisałam" czy coś w tym stylu. Ale sama ksywka nie za dużo mówi, także nie wiem, czy się pomylił czy napisała dobrze
.
Też z tym pomógł, co Ekh wspominał możnaby podziałać.
Ps. A Dagorth jednak zmieniał avka
.

Też z tym pomógł, co Ekh wspominał możnaby podziałać.
Ps. A Dagorth jednak zmieniał avka

To coś musiałeś zmienić Nazin, bo wcześniej mi Firefox na pewno otwierał. A trzeba przyznać, że troche upierdliwe jest kopiowanie adresu i otwieranie go w IE. Na serio nie da się z tym nic zrobić?
Ps. No to ustawiam płeć
. Niech wszyscy wiedzą, że jestem kobietą
.
Ps2. Ten znaczek płci koło avatarka był bardziej klimatyczny i... widoczny
.
Ps. No to ustawiam płeć

Ps2. Ten znaczek płci koło avatarka był bardziej klimatyczny i... widoczny

to by byl dobry pomysl z tym znaczkiem, a najlepiej zeby byl w klimacie fantasy
, cos mozna by zmajstrowac ...

Wiele rzeczy moge sobie zrobić... powinno być zmienione administracyjnie
.
Co z rotacją?
P.S. Nazin zmotywuj Slade do wzięcia się do roboty albo... zrezygnowania ze stanowiska.
P.P.S. Tokar, "Dobry elf to martwy elf" powiedział Frar a nie żaden tam marszałek. Nawet chyba pamiętam gdzie ten post jest
.

Co z rotacją?

P.S. Nazin zmotywuj Slade do wzięcia się do roboty albo... zrezygnowania ze stanowiska.
P.P.S. Tokar, "Dobry elf to martwy elf" powiedział Frar a nie żaden tam marszałek. Nawet chyba pamiętam gdzie ten post jest

Nie wiem czy jest czat, ale fajnie by bylo gdyby był!
Pozdrawiam Adanosa!
Pozdrawiam Adanosa!

Czy istnieje możliwość zrobienia ogromnej subskrypcji, obejmującej zarazem nowe tematy na danym forum i nowe posty we wszystkich tematach tego forum (z automatycznym uruchamieniem subskrypcji dla każdego nowego tematu)? Chciałbym tak zasubskrybować forum Gothica - zawsze, gdy wchodzę na gameexe, od razu sprawdzam, czy w którymkolwiek z subforów tej gry nie ma nowego tematu, a w którymkolwiek z tematów - nowego postu. To niezbyt wygodne. Lepsza byłaby taka Super-Subskrypcja...