[Archiwalny] Sugestie, Propozycje
Nazin, wstawił byś coś takiego jak wybór płci, bo wbrew pozorom, to jednak jest bardzo przydatna rzecz... Np. dziś zobaczyłem, że jakiś user napisał "napisałam" czy coś w tym stylu. Ale sama ksywka nie za dużo mówi, także nie wiem, czy się pomylił czy napisała dobrze .
Też z tym pomógł, co Ekh wspominał możnaby podziałać.
Ps. A Dagorth jednak zmieniał avka .
Też z tym pomógł, co Ekh wspominał możnaby podziałać.
Ps. A Dagorth jednak zmieniał avka .
To coś musiałeś zmienić Nazin, bo wcześniej mi Firefox na pewno otwierał. A trzeba przyznać, że troche upierdliwe jest kopiowanie adresu i otwieranie go w IE. Na serio nie da się z tym nic zrobić?
Ps. No to ustawiam płeć . Niech wszyscy wiedzą, że jestem kobietą .
Ps2. Ten znaczek płci koło avatarka był bardziej klimatyczny i... widoczny .
Ps. No to ustawiam płeć . Niech wszyscy wiedzą, że jestem kobietą .
Ps2. Ten znaczek płci koło avatarka był bardziej klimatyczny i... widoczny .
to by byl dobry pomysl z tym znaczkiem, a najlepiej zeby byl w klimacie fantasy , cos mozna by zmajstrowac ...
Wiele rzeczy moge sobie zrobić... powinno być zmienione administracyjnie .
Co z rotacją?
P.S. Nazin zmotywuj Slade do wzięcia się do roboty albo... zrezygnowania ze stanowiska.
P.P.S. Tokar, "Dobry elf to martwy elf" powiedział Frar a nie żaden tam marszałek. Nawet chyba pamiętam gdzie ten post jest .
Co z rotacją?
P.S. Nazin zmotywuj Slade do wzięcia się do roboty albo... zrezygnowania ze stanowiska.
P.P.S. Tokar, "Dobry elf to martwy elf" powiedział Frar a nie żaden tam marszałek. Nawet chyba pamiętam gdzie ten post jest .
Nie wiem czy jest czat, ale fajnie by bylo gdyby był!
Pozdrawiam Adanosa!
Pozdrawiam Adanosa!
Czy istnieje możliwość zrobienia ogromnej subskrypcji, obejmującej zarazem nowe tematy na danym forum i nowe posty we wszystkich tematach tego forum (z automatycznym uruchamieniem subskrypcji dla każdego nowego tematu)? Chciałbym tak zasubskrybować forum Gothica - zawsze, gdy wchodzę na gameexe, od razu sprawdzam, czy w którymkolwiek z subforów tej gry nie ma nowego tematu, a w którymkolwiek z tematów - nowego postu. To niezbyt wygodne. Lepsza byłaby taka Super-Subskrypcja...