Druid
Ilość postów: 394
Klasa: Druid
Witam mam problem chce oswobodzić Montere z ludźmi z okary a ludzi jest za mało znalazłem tego maga i tych dwóch myśliwych gdzie jest reszta poprosiłbym mapę.
P.S A Montere da się oswobodzić na własną rękę? ja to tak wszystkie miasta sam oswobadzam:)
Druid
Nie chciałem zaśmiecać forum i nie robiłem nowego tematu:) mam taki mały problem , jestem w Nemorze i mam 49 repa u buntowników i nie wiem jak zrobić ten jeden punkcik czy jak oswobodzę faring to dostane repa u buntowników? jak nie to podajcie jakieś zadanie albo coś blisko nemory
Łowca
Ilość postów: 152
Klasa: Łowca
No za faring dostaje się reputacje oczywiście. Koło nemory może być np zlikwidowanie orków przy świątyni, albo pomoc przywódcy buntowniczych zwiadowców [jakoś za tą świątynią], lub pozostaje ci zabicie paladyna przy drodze do Varantu [Kurt chyba się nazywał].
Druid
Dzięki Bezimienny ale inaczej zdobyłem teleportowałem się do jednego miasta buntowników i tam dałem jednemu 5 paczek z bronią i dostałem 1 repa:) i mam pancerz palladyna (drogi ale się opłacało) faring też oswobodziłem:)
Adept Ziemi
Ilość postów: 53
Klasa: Mag Żywiołów