Zróbmy może tak, ze dajemy maksymalnie po 3 odgadnięcia i potem dwie inne osoby muszą dać swoje posty, zanim znowu będziemy mogli zgadywać. Tytuły wytłuszaczamy i podajemy przybliżoną lokalizacje.
To może zacznę. Tak na szybko .
Po prawej 3 rządek od góry na lewo 3 pozycje od prawej krawędzi to krasnolud z mołotowem z Mytha.
Na samym dole gość w kolcach to księciunio z Prince'a, a zaraz na prawo od niego Minscu i Boo z BG.
Na samej górze, po środku, pod frunącym gościem z tabliczką "no more winds" są Sam & Max z gry o tym samym tytule.
W lewym dolnym rogu, nad pentagramem narysowanym na ziemi jest głowa Raymana.
W linii nad opisanym poprzednio gościem w kolcach jest robaczek z Wormsów mierzący do czerwia z Diuny (zastanawia mnie tylko tors tego czerwia... ).
Mam jeszcze przynajmniej dwa cele, ale muszę poczekać dwa posty
O ! Fajny obrazek Taki jak tamten z zespołami muzycznymi, tylko teraz z grami. No, dobra - trzy moje odgadnięcia:
Pierwszy rząd od góry - 2 pozycje od prawej krawędzi. Po prawej Duke Nuke (Duke Nuke 3D) obejmuję po przyjacielsku Sama "Seriousa" Stone'a (Serious Sam).
Drugi rząd od góry - pierwszy od prawej krawędzi. Pikietują Jade oraz Pey'j (Beyond Good & Evil).
To tyle. W tym momencie jest łatwo i zauważyłem, że dużo gier się powtarza
Darth Vader? Coś żeś chyba pomylił... Ten gość to kto inny chyba jest.
Ten taki diamencik nad głową małpy to oczywiście The Sims. Na samym dole mamy obserwatora (BG) a na głowie ma noktowizor pana rybaka ze Splinter Cella .
Wśród latających głów na dole widzę Czachę z Planescape'a.
Dwie postacie w klatce po prawej na dole to Another World.
Wśród surferów (trzeci rządek od gory po prawej) jest rogaty z DungeonKeeper oraz z tej samej gry jest czarna dama (środek, lewa krawędz).
3. rząd od góry, mniej więcej 3. od prawej (na lewo od krasnoluda z mołotowem) - Bomber (tudzież Bomberman) podkładający bombę.
Na lewo od niego Koleś z Postala z kotkiem, który posłuży mu jako tłumik do kałacha lub obrzyna.
Prawy brzeg, trzy rzędy pod ciężarówką: klon z Gwiezdnych Wojen.
Taramelion - fakt, z tym że ta gra konkretnie nazywa się "Ugh!" (z wykrzyknikiem ).
Nad Larrym jakaś japońska kreskówka - może Yu Gi Oh? Ja japońskich kreskówek raczej nie oglądam, ale jakiś fan zgadnie?
I jestem pewien, że skądś znam tego gościa trzeciego od prawej pod ciężarówką...
W prawym dolnym rogu leci głowa scorpiona z mortala, obok głowy reymana, i "czachy" z tormenta.
Nad głowami, nie jestem pewien, ale to chyba Arthas ze swoim zlamanym ostrzem mrozu
Wyżej zaś "coś" z dooma