Pokaż no swój pulpit
Użytkownik Matthias Circello dnia piątek, 6 sierpnia 2010, 11:40 napisał
Neostrada
Gdyby było coś innego dostepne, to może i bym zmienił, as tak jest jedno i nie wybrzydzam.
Użytkownik kami dnia piątek, 6 sierpnia 2010, 12:15 napisał
Jaaaaaaaaaaaaaki porządek xD Aż mi wstyd! xD
Ach ta moja pedantyczność. Nie mów tak, bo się zaczerwienię. Wiem, że muszę się z tego leczyć, bo ludzie patrzą na mnie jak na dziwaka.
A oto mój Pulpit.
Tapetę wziąłem pierwszą lepszą... Akurat jest z Fae xP
Nie cierpię kolorowych tapet. Lubię czarny pulpit z jakimś niedużym, niezbyt wyróżniającym się obrazkiem po środku.
No i staram się nie trzymać zbyt wiele śmiecia na moim pulpicie. Wpienia mnie, jak mi się narobi 40 różnych ikonek, których i tak nie używam.
Tapetę wziąłem pierwszą lepszą... Akurat jest z Fae xP
Nie cierpię kolorowych tapet. Lubię czarny pulpit z jakimś niedużym, niezbyt wyróżniającym się obrazkiem po środku.
No i staram się nie trzymać zbyt wiele śmiecia na moim pulpicie. Wpienia mnie, jak mi się narobi 40 różnych ikonek, których i tak nie używam.
Użytkownik Mortton dnia piątek, 6 sierpnia 2010, 19:10 napisał
Mam pytanie jak zrobić "zdjęcie" pulpitu?
Aparatem ;p
A tak na serio, to masz na klawiaturze, koło 'scroll lock' przycisk o nazwie 'print screen'. Naciskasz go, otwierasz jakikolwiek program graficzny (painta?) I wciskasz ctrl+v. No i zapisujesz.
Ja na pulpicie swojego golema, stworzonego prowizorycznie przez mojego brata z jego spalonego laptopa, gdzie ekran jest przytwierdzony do wnętrza skrzynki narzędziowej na korkach od wina, po drugiej stronie goła klawiatura bez obudowy leży na gołych podzespołach, zaś całość elegancko oplatają kable, mam tego oto pana, doskonale oddającego charakter całości http://www.freecomput...paper_1024.jpg Poza tym tylko 4 ikony.
Użytkownik Wiktul dnia piątek, 6 sierpnia 2010, 20:00 napisał
Ja na pulpicie swojego golema, stworzonego prowizorycznie przez mojego brata z jego spalonego laptopa, gdzie ekran jest przytwierdzony do wnętrza skrzynki narzędziowej na korkach od wina, po drugiej stronie goła klawiatura bez obudowy leży na gołych podzespołach, zaś całość elegancko oplatają kable, mam tego oto pana, doskonale oddającego charakter całości http://www.freecomput...paper_1024.jpg Poza tym tylko 4 ikony.
Fajny. A co sądzicie o moim pulpicie?
Panie Mortton, Panie Mortton. Nekromanci mają to do siebie, że niewiele ich widać. Tamcio się kryje i działa, że tak rzeknę - w podziemiu ;p
Mój syfiasty pulpit po raz wtóry i tapeta wysępiona Matthiasowi z sygny swego czasu ;'p
Mój syfiasty pulpit po raz wtóry i tapeta wysępiona Matthiasowi z sygny swego czasu ;'p
Użytkownik Shasfana dnia piątek, 6 sierpnia 2010, 22:39 napisał
Panie Mortton, Panie Mortton. Nekromanci mają to do siebie, że niewiele ich widać. Tamcio się kryje i działa, że tak rzeknę - w podziemiu ;p
Ty się nie martw mam swoje tajne sposoby na te "nekromanckie osobistości"
. Pozatym fajny pulpit tylko że by się sprzątanko przydało.