Pokaż no swój pulpit
Użytkownik Wojo dnia Aug 24 2006, 03:42 PM napisał
LUUUUUUDZIE... załatw sobie jakiegoś comandera pod windowsa...
polecam "Far-a" ... i powrzucaj to do katalogów na dysku... po co robić taki bajzel na pulpicie ?
polecam "Far-a" ... i powrzucaj to do katalogów na dysku... po co robić taki bajzel na pulpicie ?
[post="47342"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Wbrew pozorom łatwiej mi coś znaleźć na moim pulpicie niż na dysku
@Strażnik
Oczywiście że wszyskie są niezłe, ale 3 najbardziej mi pasuje.
@Osa
Milutka tapetka, nieźle kontrastuje z tą co ma Strażnik.
Tylko po co ci ten [cenzura][cenzura][cenzura] program do łączenia się z neo? Zżera pamieć, procesor, brzydki jest i w ogóle.
A więc, żeby kobiecej kolekcji z GuildWars stało się zadość, wrzucam kolejnych kilka tapet.
Cynn - Mag żywiołów - To bohaterka z gry, NPC i henchmen, w obu kampaniach często spotykana. I dosć skuteczna...
Eve - Nekromantka - kolejna bohaterka z gry, NPC i henchmen, w obu kampaniach.
Rytualist To jakaś anonimowa rytualistka. Możliwe, że to Chico, ale nie jestem pewien
Devona - wojowniczka - następna bohaterka z gry, NPC i henchmen, walczy młotem.
Devona II - jeszcze raz Devona, na tle góry Shiverpeaks
Nika Ta tapeta z dedykacją dla Trila, oby się spodobała
Cynn - Mag żywiołów - To bohaterka z gry, NPC i henchmen, w obu kampaniach często spotykana. I dosć skuteczna...
Eve - Nekromantka - kolejna bohaterka z gry, NPC i henchmen, w obu kampaniach.
Rytualist To jakaś anonimowa rytualistka. Możliwe, że to Chico, ale nie jestem pewien
Devona - wojowniczka - następna bohaterka z gry, NPC i henchmen, walczy młotem.
Devona II - jeszcze raz Devona, na tle góry Shiverpeaks
Nika Ta tapeta z dedykacją dla Trila, oby się spodobała
Czyżby to zazdrość przez Ciebie przebijała, Atis? :>
No cóż, brzydkie jakoś nie są, całkiem nieźle odwzorowane, zwłaszcza, że to nie real/film, tylko grafika komputerowa...
Co do Niki:
Całkiem, całkiem chociaż inne też niezłe.
No cóż, brzydkie jakoś nie są, całkiem nieźle odwzorowane, zwłaszcza, że to nie real/film, tylko grafika komputerowa...
Co do Niki:
Całkiem, całkiem chociaż inne też niezłe.
Mój pulpit
Jak dla mnie najwspanialsza tapeta. Od półtora roku już chyba bez przerwy na pulpicie =]
Jak dla mnie najwspanialsza tapeta. Od półtora roku już chyba bez przerwy na pulpicie =]