słuchajcie mam takie pytanie i propozycje
może najpierw pytanie. Jestem początkującym graczem mam 3 osoby w drużynie jestem bezimmienny ma 6 lev. reszta ma 5. jestem na etapie wykonywania zadań na placu szmaciazy ( wszystkie poprzednie wykonałem ) i wszystko było by ok gdyby nie sprawa że ta 3 postać w druzynie don kon ( niewiem jak sie pisze jego imie ) ma sporo czarów które dodałem do księgi czarów jakieś czary ( typu zbroja, lodowy sztylet oko v.... jakaś pieść kolorowa kula ) no wiecie o co chodzi i mam te czary ale nie wiem jak ich używać jak je dodać do tego interfejsu który włacza sie prawym klawiszy myszy i jak ich używać , które czary warto używac a które nie.
jeśli ktoś ma troche cierpliwości żeby mi odpowiedzieć to bardzo bym prosil
a co do propozycji to może dobże by było jak byście wypowiedzieli sie jakie kombinacje czarów są najbardziej skuteczne gdzie można zlaleść dobre czary i ogólnie tematy temu pochodne
pozdrawiam .
[Dodano po chwili]
aha i jeszcze jedna sprawa do tego mojego pyania ja chce użyć tych czarów tym drakonem czy dakonem i w tej ksiązce z czarami ja klikam na czary które sa po prawej stronie to one przeskakują na lewa strone ale są w takich szarawym kolorze jakbym przygaszonym nie takim żywym że tak powiem. to pewnie dlatego nie mozna ich użyć dlaczego tak sie dzieje ??
i nie jest to spowodowane tym że za cześto ich używam bo wcale nie były używane ani razu.