No to tak... jestem w pomieszczeniu z 3 posągami, tymi które trzeba obrócić przodem do drzwi i pociągnąć za dzwignię. Ale w tym problem że jak pociągam za dźwignię to pojawia się napis "Nic się niedzieje. Coś musi być nie tak" i mam zonka wszystkie dźwignie uruchomiłam prawidłowo ponieważ zaglądałam do poradnika no i nic. Nie działa. Prosze pomóżcie.... ja chyba jestem jakaś nie kumata, albo mam jakiegoś buga
[NWN:HotU] Grobowiec Mistrza zagadek
No więc (nie zaczynajcie nigdy zdania od "no więc" :wink:) znowu spróbuję pomóc (ciekawe czy się uda ?). Zacznijmy od tego, że na trzech "wysepkach" na lawie są dźwignie. Jeśli je przesuniesz odpowiednią ilość razy (chyba 5 :?, w każdym bądź razie jak trafisz to ekran się zatrzęsie). Później musisz właśnie ustawić te gargulce i pociągnąć za dżwignię znajdującą się za nimi.
Ps. Nie bój się, nie jesteś niekumata . Ja siedziałem nad tym chyba z 30 minut, zanim mi się udało, a wszystko przez te głupie trzy dźwignie, których na początku nawet nie ruszałem .
Ps. Nie bój się, nie jesteś niekumata . Ja siedziałem nad tym chyba z 30 minut, zanim mi się udało, a wszystko przez te głupie trzy dźwignie, których na początku nawet nie ruszałem .