Książę Demonów
Ilość postów: 1638
Klasa: Kosmiczny Marines Chaosu
Dany mam tyle modów w normalnym BG, nie EE, że sam nie wiem dlaczego gra działa i się nie wywala. Ostatnio nawet dostałem na maila mod z tym, że Sarevok dostaje swoją zbroję i wygląda jak w 1.
Parto, to o seksualności to takie rozdmuchiwanie żaru, niby jest jedna poboczna postać, która mówi o tym, tylko jeśli ją zapytasz i potem nie pojawia się nawet na 5 minut, tak samo jak romans dla wszystkich postaci, już się pojawił wraz z wyjściem EE, jakoś nie przeszkadzało mi to wcale.
Książę Demonów
Ilość postów: 1638
Klasa: Kosmiczny Marines Chaosu
Są pięknie trudne. Przechodziłem grę na najwyższym (dostępnym) poziomie trudności i było fajnie.
Demony teleportowały się koło moich magów by zadać cios w plecy, zasypywanie mnie zaklęciami... jednym słowem miodzio, przy którymś już powtarzaniu walki raz mi się zbugował jeden mag, bo zaciął się i nie rzucał zaklęć ale to i tak mi nie pomogło za bardzo
'...
Coś w tym jest porównaniu, po zastanowieniu, uważam, że powinna mieć ona inny charakter niż chaotyczny dobry w karcie postaci.
Przy eksporcie postaci to się zdarza często. xD
Sprzymierzeniec Smoków
Ilość postów: 529
Klasa: Mroczny Rycerz
Nie wiem jak "nowy" jest ten news, ale SoD doczekał się w końcu polskiej wersji językowej (napisy). Wiedziałem, że Beamdog miał robić spolszczenie, ale nigdzie nie spotkałem się z informacją, że już jest i byłem mile zaskoczony jak dzisiaj zainstalowałem grę. Może wreszcie się wezmę za to i przejdę ten dodatek. Szkoda tylko, że moja postać z podstawki poszła w...
[Dodano po 2 tygodniach i godzinie]
Ech...moja radość była przedwczesna, bo podczas rozgrywki okazało się, że spolszczono tylko niewielką część dialogów i przedmiotów. Teraz mam w grze śmieszny polsko-angielski mix...
Gość_tuldor88*
"Wiedziałem, że Beamdog miał robić spolszczenie, ale nigdzie nie spotkałem się z informacją, że już jest i byłem mile zaskoczony jak dzisiaj zainstalowałem grę" Bo nie zrobił, spolszczenie jest dziełem fanów jacy je potem non profit promienistemu kundlowi wysłali.
Sprzymierzeniec Smoków
Ilość postów: 529
Klasa: Mroczny Rycerz
Niemożliwe, ale SoD w końcu doczekało się spolszczenia. Dzisiaj wyszedł patch do wszystkich gier od Baemdoga w tym prócz naprawy błędów polska lokalizacja do dodatku.
Edit:
Żeby nie było, wiem doskonale, że to dzieło fanów, a Baemdog tylko dodał je do gry.