Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Wywiad z Jackiem Wróblem", znajdującym się w dziale "Książki fantastyczne". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!
[Książki fantastyczne] Wywiad z Jackiem Wróblem
Cytat
Powoli dobijam do trzydziestki i nie daje mi to spać po nocach. Mam nudną robotę, którą byłby w stanie wykonywać odpowiednio przeszkolony szympans, a zarobione pieniądze wydaję na rzeczy, których nie potrzebuję.
Jestem średnio zadowolony z tego, jak potoczyło się moje życie, ale wychodzę z założenia, że każdy popełniony błąd i każda zła decyzja pchała mnie na ścieżkę pisania, więc paradoksalnie powinienem się cieszyć. Odkąd zacząłem odnosić jakieś tam sukcesy, monotonia codzienności zaczyna nabierać barw.
Co jeszcze? Lubię papierosy, nocami męczą mnie koszmary, nienawidzę kondycji współczesnego świata i wierzę w prawdziwą miłość.
Jestem średnio zadowolony z tego, jak potoczyło się moje życie, ale wychodzę z założenia, że każdy popełniony błąd i każda zła decyzja pchała mnie na ścieżkę pisania, więc paradoksalnie powinienem się cieszyć. Odkąd zacząłem odnosić jakieś tam sukcesy, monotonia codzienności zaczyna nabierać barw.
Co jeszcze? Lubię papierosy, nocami męczą mnie koszmary, nienawidzę kondycji współczesnego świata i wierzę w prawdziwą miłość.
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że tak będzie wyglądała moja przyszłość.