Gość_malik*
troche długo czasu upłyneło od ostatniego postu ale tez mam problem z białym rozpruwaczem.....bo go nie ma w miejscu zaznaczonym na róznego rodzaju mapach także w tej tutaj.....wybiłem wszystkie potwory w okolicy i także rozpruwacze ale żadnego białego tam nie ma....noże to jakis błąd tylko że ja mam polską orginalną wersję......
jeżli ktos to przeczyta i bedzie wiedział jak mi pomów to prosze o kontakt na gg5308219
Łowca
Ilość postów: 152
Klasa: Łowca
Jak sam Bogir mówi, "biały rozpruwacz" to biały wilk.
Gość_Guest*
czyli co..mam szukać wilka jakoś nikt o tym wcześniej nie wspomniał ale poszukam.i tak mam zamiar wybic całą zwierzynę z tamtego terenu ale wątpię czy to cos i to chyba jakiś błąd..........
Łowca
Ilość postów: 152
Klasa: Łowca
Powiem ci tak: w temacie "Nietypowy problem, dotyczący Solucji" zamieściłem mapkę z Gothic 3 [ nie chce jej ponownie wstawiać na serwer i go przeciążać ] i tam jest zaznaczony "biały rozpruwacz" jako punkt 103. Nie mogę ci opisać drogi jak tam dojść bo sam się tam gubię i czasami mam problem ze znalezieniem go, ale dam ci wskazówkę: pamiętam ze tam jakoś przy tym zaznaczonym na mapie punkcie jest zgraja goblinów, a obok nich jest małe wejście pod górkę, gdy na nią wejdziesz to zobaczysz z odległości mniej więcej 15 metrów przy skraju tej górki jednego wilka, i to właśnie on nazywa się "biały rozpruwacz". Nie umiem inaczej pomóc.
Gość_Guest*
wręcz przeciwnie doskonale wytłumaczyłeś mi gdzie on może być.....byłem tam wyciołem goblinów na dole i wszystkie zwierzęta pod tym pagórkiem ale na góre nie wchodziłem bo ekipa tam jest konkretna....gobliny nosorożce i szablozęby zaraz sie tam teleportuję bo teraz szukam 10 paczki drewna w Siliden.....bo nie moge wejśc do zamku.mam 74%reputacji:((
Pachołek
Ilość postów: 271
Klasa: Mroczny Rycerz
Można jeszcze iść do grobowca Akaschy i kierować się na zachód pod górę i na pewno się na niego natniemy
Sługus
Ilość postów: 78
Klasa: Mroczny Rycerz
taak ale jak pod góre jak to jest pionowa ściana??
Gość_Guest*
ale gdzie leszy na mapie prosze zasnaczyc ta mapie plxx
Gość_krzysiek*
Kod na białego rozpruwacza Bogir_wolf pozdrawiam