Ja grajac w GII mialem najwyzszy poziom 56 Łowcą smoków. Od 1 rozdzialu staralem sie wybic wszystkie mozliwe potworki, wykonac wszystkie questy, a gdy juz mialem odplywac do Irdorath to wykorzystalem fajny
Fakt,też słyszałem o tym bugu.A co do levców to łowcą smoków miałem coś koło 50-tego,a pozostałymi dwiema nie pamiętam.Może przejdę se jeszcze raz każdą i zobaczę którą profesją będe miał najwyszczy lvl?Jeszcze zobaczę.
Tja 90 level....buhahahahahha. Spróbuj dojść do 60, a zobaczysz jaka jest trudność. bez takich, ok?
Ja doszedłem do 63 levelu, ale było ciężko-kilkakrotnie schodziłem do doliny prosić o przysługę orków(wiecie jaką).
Jak jesteś najemnikiem/łowcą smoków (chyba tylko wtedy ale głowy nie dam) to masz misję żeby oddać jakiśtam przedmiot Busterowi (dowiesz się, jaki). Jak go zlejesz i mu ten przedmiot zabierzesz, to jak Buster wstanie, możesz mu go dać jeszcze raz i znowu dostać expa I tak w koło Macieju...
Użytkownik Raphagorn dnia sob, 01 gru 2007 - 09:41 napisał
Jak jesteś najemnikiem/łowcą smoków (chyba tylko wtedy ale głowy nie dam) to masz misję żeby oddać jakiśtam przedmiot Busterowi (dowiesz się, jaki). Jak go zlejesz i mu ten przedmiot zabierzesz, to jak Buster wstanie, możesz mu go dać jeszcze raz i znowu dostać expa I tak w koło Macieju...
[post="95422"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
To jest zadanie z rogami cieniostwora, ten bug został naprawiony w dodatku, mając oryginalną wersję.
Ja grę skończyłem na 52-53 poziomie z dodatkiem wybijając wszystko, bijąc każdego i okradając wszystkich.
Użytkownik Dranzer dnia pon, 21 lut 2005 - 22:56 napisał
Właśnie ukończyłem Gothica wraz z dodatkiem osiągnąłem Magiem Ognia 51 poziom i zdobyłem 676405 doświadczenia a wam jak sie powiodło 8) Pochwalcie się
[post="11177"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
ja grę przeszedłem 36 razy i miałem 76 poziom trzeba wykonać wiele misji i w 1 rozdziale udać się do jarkendaru zabić potwory i co kolejny rozdział wracać i zabijać jeszcze raz
ja grę przeszedłem 36 razy i miałem 76 poziom trzeba wykonać wiele misji i w 1 rozdziale udać się do jarkendaru zabić potwory i co kolejny rozdział wracać i zabijać jeszcze raz