[GII:NK] Maksymalny poziom
Najwyzszy bez dodatku mialem 39 magiem kiedys nawalem burza ognia w orki w gorniczej dolinie i tak wytluklem wszystkie
Gothica 2 NK przeszłem całego palladynem na 65lvlu wykonałem wszystkie misje ale to bylo dosyć dawno więc większości nie pamiętam.
no niestety kozystalem z bugow a jak wyruszałem do dworu irdorath to wybilem khorinis i pobliskie farmy
Użytkownik The Wolf dnia śro, 25 lip 2007 - 18:42 napisał
42 Paladyn bo nie chciało mi się dalej expic teraz przejde Łowcą Smoków i wykorzystam bug z busterem tak można wbić bardzo wysoki lvl.
[post="76316"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Ja tam miałem 47 i dalej mi się nie chciało . O co chodzi z tym bugiem??
Jak jesteś najemnikiem/łowcą smoków (chyba tylko wtedy ale głowy nie dam) to masz misję żeby oddać jakiśtam przedmiot Busterowi (dowiesz się, jaki). Jak go zlejesz i mu ten przedmiot zabierzesz, to jak Buster wstanie, możesz mu go dać jeszcze raz i znowu dostać expa I tak w koło Macieju...
Użytkownik Raphagorn dnia sob, 01 gru 2007 - 09:41 napisał
Jak jesteś najemnikiem/łowcą smoków (chyba tylko wtedy ale głowy nie dam) to masz misję żeby oddać jakiśtam przedmiot Busterowi (dowiesz się, jaki). Jak go zlejesz i mu ten przedmiot zabierzesz, to jak Buster wstanie, możesz mu go dać jeszcze raz i znowu dostać expa I tak w koło Macieju...
[post="95422"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
To jest zadanie z rogami cieniostwora, ten bug został naprawiony w dodatku, mając oryginalną wersję.
Ja grę skończyłem na 52-53 poziomie z dodatkiem wybijając wszystko, bijąc każdego i okradając wszystkich.
Użytkownik Soldier dnia sob, 01 gru 2007 - 18:17 napisał
To jest zadanie z rogami cieniostwora, ten bug został naprawiony w dodatku, mając oryginalną wersję.
[post="95484"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Ja mam orginalną i mam ten bug czy to znaczy ze mam podróbe ??
Gość_Lester*
#59Użytkownik Dranzer dnia pon, 21 lut 2005 - 22:56 napisał
Właśnie ukończyłem Gothica wraz z dodatkiem osiągnąłem Magiem Ognia 51 poziom i zdobyłem 676405 doświadczenia a wam jak sie powiodło 8) Pochwalcie się
[post="11177"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
ja grę przeszedłem 36 razy i miałem 76 poziom trzeba wykonać wiele misji i w 1 rozdziale udać się do jarkendaru zabić potwory i co kolejny rozdział wracać i zabijać jeszcze raz