Mam zainstalowanego baldurka i mam pytanko... zagra ktoś ze mną w godzinach (od teraz do 20.30)
A jutro mam cały dzień dla siebie więc mogę też pograć.
Macie killa...
Ogólnie możecie tu dawać zaproszenia na wsze ip. Moje ip serwera to(gramy na TPX\IP)
212.106.17.156
Chetnie bym pogral, tylko mam jakis problem z dodatkiem i nie chce mi sie skubany zainstalowac. Jakis blad wyskakuje,ale nie pamietam jaki .Wiec jesli bez dodatku to ja jestem jak najbardziej za
Ej no nie tak nie może być. Musimy w końcu zamieszać te MP. Może napiszmy kim byśmy chcieli zagrać każdy z nas i coś się wymyśli
Ja mogę np, złodziejem
Ja w sumie mógłbym, ale ktoś musiał by mi wytłumaczyć wszystko co związane z multiplayerem - mam czas prawie codziennie i to dość dużo. Najchętniej grałbym magiem i czystym albo dzikim (chętniej dzikim)
Chyba wiem tyle ile powinienem wiedzieć - a co do ludzi przecież nie potrzeba nam dokładne 6 możemy grać we 4 a jak tamten/tamta się dołączy to w 5 - będzie najwyżej trochę trudniej...
Użytkownik Bhaal998 dnia piątek, 11 lutego 2011, 18:04 napisał
Chyba wiem tyle ile powinienem wiedzieć - a co do ludzi przecież nie potrzeba nam dokładne 6 możemy grać we 4 a jak tamten/tamta się dołączy to w 5 - będzie najwyżej trochę trudniej...
No w sumie. Można spróbować. Tylko potrzebuję kogoś chętnego kto przetestuję ze mną czy wogóle odpalę multiplajer czy będzie mógł się do mnie dołączyć.
Tylko że Ati słuchaj musiał byś zagrać jakimś wojem żeby nas osłaniać.