Wolny Śpiewak
Ilość postów: 9
Klasa: Bard
Starałem się znaleźć odpowiedzi na moje pytania i większości się udało, ale zostało też parę bez wyjaśnienia, i które strasznie mnie nurtują.
Gram w tą grę pierwszy raz, ukończyłem I rozdział i przenoszę się do komnaty rytualnej. Tam po jakimś czasie zrozumiałem że do miasta Neverwinter powrócić już nie mogę.
Nie jestem szczęśliwy z powodu takich zmian, więc chce się upewnić na przyszłość czy jeszcze takie zmiany mnie spotkają.
Czy jak umrę to przez całą późniejszą fabułę będę się przenosić do tej właśnie komnaty rytualnej, czy tylko na razie?
I co z moim towarzyszem. Kiedy mi w walce z Destherem umarł nie mogłem go potem znaleźć.
Krasnolud Lodowy
Ilość postów: 311
Klasa: Krasnolud
niestety nie ponieważ nie będziesz mógł do niej wrócić. Będzie tam tylko do końca rozdziału w którym jesteś. Ale nie opłaca się tam dawać rzeczy bo musisz zapłacić żeby je wyciągnąć. Lepiej znajdź jakąś magiczną skrzynke i do niej dawaj rzeczy bo dzięki temu ważą mniej(ja tak robiłem)
Gość_Filip*
Gram w NwN po raz pierwszy ale wogole nie moge sie odnalezc w tej grze jestem w rozdziale 1 przy polwyspie i trzeba szukac jakiego wiezienia czy cos a ja wogole nie moge nic znalezc blagam dajcie jakis dobry poradnik czy solucje bo pieniążki pojdą w błoto !!! A gra jest warta świeczki
Gość_Filip*
Dzięki wielkie przydał się, ale napotkałem kolejny kłopot a mianowicie jak pokonaliscie ucznia tego maga ktory rzuca lodowymi zaklęciami? Bo ja nie moge za nic go zabic help ;]
Gość_Filip*
No ja jestem elfem(3lvl) i doszedlem do tego glownego maga ktorego trzeba zabic ale jego pokanac tez nie moge a przed tamtymi uciekalem ;p a zadnego zaklecia np."obrona przed czarnym charakterem" albo "uderzenie dzwiekiem" nie moge rzucic nie wiem czemu(moze to prze klase) utknolem w martwym pkt. ;] hehe
Gość_Filip*
Dzięki hehe wiem co to rasa a jak powrocic pozniej do jego posiadlosci ??
Gość_Filip*
Ej co mam zrobic nie moge dac rady wielkiemu pajakowi w kryptach mam średnie obrażenia i 2 mikstury leczenia lekkich ran i se poprostu nie daje rady (mam 5 lvl) - łowca
Gość_Filip*
Teraz mam problem z Dokami pamiętacie może tą tawerne gdzie mierzy sie z połorkiem na picie-niestety moj elf ma słabą główkę i usypia a kiedy chce z nim stanac do bitwy rzuca sie na mnie cala tawerna i jest po mnie, ktos ma jakis pomysl ?