Czy zastąpienie Alotha Zrozpaczoną Matką jest dobrym pomysłem? Wykonałem quest maga w Zatoce Buntu, więc nie wiem czy fabularnie mnie jeszcze czymś zaskoczy, a Zrozpaczona wydaje się ciekawą pstacią - to raz. Dwa - nie wiem czy szyfrant dobrze zastąpi maga na placu boju. Proszę o odpowiedź.
Pytania i odpowiedzi
Szyfrant to najpotężniejsza postać w tej grze - bez wątpienia. Spokojnie Zrozpaczona Matka zastąpi maga.
Jak skończyłeś jego questa to chyba jeden dialog Ci się jeszcze wydarzy tylko - niezobowiązujący.
Jak skończyłeś jego questa to chyba jeden dialog Ci się jeszcze wydarzy tylko - niezobowiązujący.
Dzięki, posłuchałem i choć jeszcze do końca nie panuję nad postacią, to potęga paraliżu sprowadziła dziś klęskę na niejedną grupę wyznawców Skaena.
Gość_ixi*
Witam
Mam pytanie na temat wersji konsolowej PS4 pillars eternity 2. Dlaczego rejestr walki/dialogów nie jest dostępny na mapie świata jako małe okno jak na PC ? Mogę je tylko odpalić m menu wyboru, a chce mieć je zawsze dostępne. Można to zmienić?
W jedynce na PS4 zawsze to okienko było dostępne w prawym dolnym rogu ekranu.
Mam pytanie na temat wersji konsolowej PS4 pillars eternity 2. Dlaczego rejestr walki/dialogów nie jest dostępny na mapie świata jako małe okno jak na PC ? Mogę je tylko odpalić m menu wyboru, a chce mieć je zawsze dostępne. Można to zmienić?
W jedynce na PS4 zawsze to okienko było dostępne w prawym dolnym rogu ekranu.