Adept
Ilość postów: 60
Klasa: Żołnierz
Muszę przyznać, że to mały dodatek i przejście nie zajmuje dużo czasu. Jednak jest w tym coś wciągającego, w Servig Isles cz jakoś tam nie grałem ale zamierzam spróbować. Polecam dodatek The Knights of the nine.
Adept Wody
Ilość postów: 197
Klasa: Mag Żywiołów
Czy w tym dodatku dochodzą jakieś ciekawe bronie lub zbroje, tzn. lepsze od tych ze zwykłego Obliviona??
Krwiopijca
Ilość postów: 241
Klasa: Wampir
ojjjjjj, jest dużo bonusów za ten quest. Dostajesz praktycznie cały zestaw "crusader", czyli
boots of crusader, curias of crusader itd. są naprawdę dobre i mają fachowy wygląd, szczególnie hełm.
Dostaje się też na koniec rezydencję, gdzie można trzymać co bardziej ciężkie fanty, tudzież przespać
się za darmoszke, no i nie należy zapominać o możliwości zwerbowania rycerza w celu podążania za
Tobą...
Czempion
Ilość postów: 135
Klasa: Rycerz
Mam takie pytanko wczoraj kupilem dodatek do obliviona: knighst of the nine i nie wiem czy mi się opłaca grac od początku z dodatkiem czy grac dalej aż przejdę grę i potem tylko dodatek przejdę? (a w ob przeszedłem cale mroczne bractwo jestem na końcówce gildii złodziei magów zacząłem a u wojowników zrobiłem 1 misje a poza tym nawet sporo misji pobocznych aa i jeszcze jestem czempionem areny a główny watek to jestem w jaskini tych wampirów co ten posag kazał ich pozabijać) to jak według was mam zrobić?
Czempion
Ilość postów: 135
Klasa: Rycerz
Hmm chodzi ci o skopiowanie save'ów do dodatku czy jak zainstaluje dodatek to i tak będe miał swoja postać?
Adept Wody
Ilość postów: 197
Klasa: Mag Żywiołów
Jeśli dobrze pamiętam to będzie zawsze pisało The Elder Scrolls IV: Oblivion. Ponieważ Knights of the nine to tylko zbiór kilku pluginów. Więc dopiero w czasie gry pojawią Ci się same nowe misje.