Moim zdanie Fall2 był gorszy od jedynki i pewnie będzie gorszy od 3. Bethesda to świetna firmo a takie tytuły jak Morrowind czy Oblivion mówią same za siebie. Ja mam wielkie nadzieje w stosunku do F3 i jestem niemal pewien że jak Bethesda wypuści swój twór to będziemy jeszcze długo zbierać sie do kupy.
Moim zdaniem przebije. Jestem już tak wygłodniały na ten klimat i tyle razy juz przechodziłem obie
części, że prawdopodobnie się nie zawiodę. No chyba, że totalnie to skopią ale to raczej niemożliwe...
Ech, chyba się rozpłaczę jak F3 trafi w moje ręce, nawet proboszcz z dzielnicowym nie oderwą mnie
od kompa...nawet jak będą mieli resoraki...
Jak skopią grywalność na rzecz grafiki to wytłukę tych programistów jak robaki! A ja uważam że nie przebije F2 za cholerę. Czemu? Może dlatego, że czekam na niego z niecierpliwością? No raczej...
Ja natomiast, prawdę mówiąc mam nadzieję, że ta kontynuacja pokona nie tylko swego poprzednika, a również podług mej opinii najlepszy tytuł z całej serii - Fallouta "jedynkę". Myślę jednakże, że co do grywalności nie powinniśmy mieć większych obaw, w ostateczności Bethesda zasłużyła się już w tworzeniu znamienitych gier, rzecz w tym czy uda im się się zachować ten swoisty klimat, który tak mocno cechował produkty Interplay...