Przebudzony
Ilość postów: 7
Klasa: Czarownik
Jest kilka rzecz za które uwielbiam GW. Chodzi mi tutaj o :
- Wielki system PvP
- Ciekawe rozwiązanie GvG.
- Dużo siedzib do wyboru dla twojej gildi
- Rozbudowany świat
- Duże możliwości.
To są tylko niektóre plusy tej gry. Oczywiście jest ich więcej, ale mógł bym je wymieniać godzinami :]
Rycerz
Ilość postów: 253
Klasa: Rycerz
Ja cenię sobie w Guild Wars:
-Fabułę
-Misje
-Otoczenie
-Profesje
-No i oczywiście brak abonamentu
Uczeń Nekromanty
Ilość postów: 15
Klasa: Nekromanta
Trafna uwaga. GW nie ma lepszych czy gorszych profesji. Tak też jest z drugą profesją. Każda kombinacja jest dobra jak umie sie ją wykorzystać. I dlatego wnerwiają mnie ludzie pytając jaka druga profesja jest najlepsza dla np. ele lub derwa.
Sługus
Ilość postów: 291
Klasa: Mroczny Rycerz
Mi się najbardziej podoba pomysł z połączeniem klas.Dzięki temu można tworzyć najbardziej różnorodne i odpowiadające Tobie awatary.
Starszy szaman
Ilość postów: 494
Klasa: Ork
Teraz tak. Za co cenią GW? Przede wszystkim za brak abonamentu i niezwykłą grywalność. Jednak wszystko zostało powiedziane prócz chyba jednego: Tytułów. Bo nikt mi nie powie, że one nie motywują do dalszej gry.
Licz
Ilość postów: 2868
Klasa: Nekromanta
Dla mnie GW to bardzo dobrze wykonana gra, z realistyczną grafiką, posiada ona ciekawy system rozwoju postaci, możliwość wykonywania wielu misji, czasami czułem się tak jakbym grał w zwykłego RPGa a nie MMORPG. Jednak to co sprawia, że wolę GW od innych tego typu gier jest bardzo niska cena (obecnie chyba 20zł) oraz brak abonamentu, co zdecydowanie odrzuca w grach typu WoW.