Smok?! Znaczy sie taki prawdziwy?! Taka duża lampka olwina z łuskami i skrzydłami? eeee tam, przwidziało sie wam chyba.
....
....
oż ja cie w morde... na brode Durina.... sm..

Użytkownik Dasaka dnia pią, 04 maj 2007 - 14:52 napisał

[post="62033"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

zreszta hyh... sam pamietam jak walczyłem z nim na bardzo niskim lvl, problemem jest to postać na niskim lvl ma słaby sprzet i zbyt wysokie Thaco zeby sobie od tak poradzić z siewcą...  ale sam pamietam ze będac na 4 lvl ubiłem stwora.... i jest cięzko, więc nie wykluczam ze na 3 lvl sie nie da.... ale magicznym pociskiem??
 zreszta hyh... sam pamietam jak walczyłem z nim na bardzo niskim lvl, problemem jest to postać na niskim lvl ma słaby sprzet i zbyt wysokie Thaco zeby sobie od tak poradzić z siewcą...  ale sam pamietam ze będac na 4 lvl ubiłem stwora.... i jest cięzko, więc nie wykluczam ze na 3 lvl sie nie da.... ale magicznym pociskiem??   

Użytkownik Mr.Bronson dnia śro, 20 cze 2007 - 22:30 napisał

[post="70392"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Użytkownik Dasaka dnia czw, 21 cze 2007 - 22:17 napisał

[post="70569"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Użytkownik Ekhtelion dnia czw, 21 cze 2007 - 20:43 napisał
 . Albo na innych poziomach trudności. Bo co jak co ale ja się z nim dlugo tłukłem i raczej nie sprawiał wrażenia na bycia taki by utłuc go magicznymi pociskami
. Albo na innych poziomach trudności. Bo co jak co ale ja się z nim dlugo tłukłem i raczej nie sprawiał wrażenia na bycia taki by utłuc go magicznymi pociskami 
[post="70544"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]