P.S Czekam z niecierpliwieniem na Fable 2....
[Fable] Fable: Zapomniane opowieści i 2...
Fable to ciekawa gra. Lubię w nią grać, chociaż to krótka gra( można ją przejść w niecałe 30 godzin) nie psuje to przyjemność grania. DUŻYM plusem tej gry to to, że na początku gra się dzieciakiem ! Podobają mi się też poboczne questy takie jak zdobywanie laleczek podczas np. gry w karty, lub zbieranie książek na rzecz miejskiej szkoły. Jest co robić dla zabicia czasu!
Pograłem w Fable trochę czasu i muszę przyznać że tytuł ciekawy. Najczęściej byłem złym bohaterem w tej grze :> Lubiłem napadać na kupców
Dzięki. Ja jak klikałem na ikonkę pobrania, to nie było żadnej reakcji...
Czemu tylko ja mam takie problemy? XD
Dobra, to ja się wypowiem o grze:
Kozak! Genialny RPG z dużą dawką walki, która mimo iż przy jednej grze się znudzi po kilku godzinach, to po małej przerwie człowiek wraca do ubijania wszystkich złych albo dobrych. Mam same pozytywne wrażenia związane z grą. Jedynym moim zarzutem są dialogi... a właściwie monologi NPC'ów i zbyt niski poziom trudności. Polecam!
Czemu tylko ja mam takie problemy? XD
Dobra, to ja się wypowiem o grze:
Kozak! Genialny RPG z dużą dawką walki, która mimo iż przy jednej grze się znudzi po kilku godzinach, to po małej przerwie człowiek wraca do ubijania wszystkich złych albo dobrych. Mam same pozytywne wrażenia związane z grą. Jedynym moim zarzutem są dialogi... a właściwie monologi NPC'ów i zbyt niski poziom trudności. Polecam!
Zgadzam się z Jedi, gra jest bardzo fajna.
PS. Nie mogę się doczekać dwójki.
PS. Nie mogę się doczekać dwójki.
Użytkownik aMorek dnia nie, 30 gru 2007 - 11:05 napisał
Mnie to zajęło 10, a i tak miałem postać napakowaną.
Mam prośbę do graczy w Fable: mógłby ktoś wrzucić mi patch umożliwiający grę po jej przejściu? Bowiem z gram.pl nie mogę ściągnąć, tak jakby plik został usunięty...
Mam prośbę do graczy w Fable: mógłby ktoś wrzucić mi patch umożliwiający grę po jej przejściu? Bowiem z gram.pl nie mogę ściągnąć, tak jakby plik został usunięty...
Ja zawsze przeczekuję napisy, i mogę grać po przejściu gry.
(Bez patcha)
Według mnie fable jest bardzo dobrą grą dla fanów crpg-ów. Wątpię jednak by fanom takich gier jak Baldur Gate się spodobała. Wszystko przez zręcznościową walkę. Tak czy inaczej według mnie 9/10.