Uczeń Nekromanty
Ilość postów: 24
Klasa: Nekromanta
Czy wiecie może CZY wyjdzie Hereos 6 albo KIEDY wyjdzie.Z góry dzięx
//Edit tematu
Nekromanta
Ilość postów: 483
Całkiem nie dawno była premiera piątki i dodatku, a temu już się do szóstki śpieszy. Jak dłużej będą robić to większa szansa że będzie lepszy.
Łowca
Ilość postów: 201
Klasa: Łowca
Nie ma Heroes 6 tylko Heroes...i jakaś tam nazwa...to już wyszło...
Nekromanta
Według mnie najpierw się czyta.
Patron Puszczy
Ilość postów: 1096
Klasa: Barbarzyńca
Nigdy nie lubiałem serii Heroes. Moim zdaniem powinni skończyć oni z wydawaniej kolejnych części. Heroes IV jak i V było poprostu nudne jak dla mnie. Nie to co część III która udała im się najbardziej.
Ja i tak pozostaje przy moim kochanym Disciples które mnie nigdy nie zawiodło i rozkochało mnie bardziej niż HoM&M
Nekromanta
EEEhhh, grafikę z piątki? A ja bym wolał grafikę z jedynki, albo z ósemki. Mało prawdopodobne aby grafika się nie zmieniła.
Krasnolud Lodowy
Ilość postów: 311
Klasa: Krasnolud
no co przecież grafa z piątki była przerąbista
Nekromanta
To nie znaczy że taka będzie w dniu premiery Heroes 6.
Uczeń Nekromanty
Ilość postów: 24
Ja osobiście myślę że Hereos of Might and Magic VI nie wyjdzie... 5 to taka hmmm okrągła liczba i nie sądze żeby wyszła "szóstka"
Nekromanta
A niby po co Ubisoft(chyba) kupił prawa od 3DO? Żeby zrobić jedną część i z tym skończyć?
Gość_bloodman*
Heroes of Might and Magic V: Tribes of the East zmierza do Polski 2007-08-17 11:45:43
Dobra wiadomość dla fanów Heroes of Might and Magic V. W planie wydawniczym rodzimego dystrybutora, CD Projektu, znalazła się gra Heroes of Might and Magic V: Tribes of the East. Premiera w październiku.
Heroes of Might and Magic V: Tribes of the East to drugi dodatek do HoMM V i jednocześnie całkowicie samodzielne rozszerzenie. Oznacza to, że mogą się z nim zapoznać również ci, którzy nie mają podstawowej wersji gry.
Tytuł wprowadza do rozgrywki szereg zmian. Do najważniejszych należą: dodatkowa rasa (Orkowie), nowy poziom ulepszeń (od teraz w sumie 170 istot) oraz pięć map dla pojedynczego gracza i dziesięć do potyczek wieloosobowych. Fabularnie Tribes of the East prezentuje ostatni epizod opowieści o wojnie, którą w świecie Ashan wywołały demony.
Heroes of Might and Magic V: Tribes of the East ukaże się dzięki firmie CD Projekt w październiku, w pełnej polskiej wersji językowej i cenie 59,90 złotych. Polski podtytuł poznamy, gdy zakończą się związane z nim negocjacje CDP z UbiSoftem.