Ja pochodze z miasta portowego..czyli !Gdynia!
I skoro mowa o miasteczkach i wsiach to wiedz Strażnik że często przejeżdżam obok Wejcherowa bo jade do potęgowa
Ja urodziłem się w Katowicach. Katowice to duże miasto, które leży na południu naszego kraju, a jakby ktoś nie wiedział ( o ile ktoś nie wie) jest na zachód od Krakowa.
To i ja zdradzę swoją "tajemnice": Tychy Zna ktoś? Nie? To źle...
Użytkownik Theoden dnia czw, 30 sie 2007 - 13:14 napisał
Ja urodziłem się w Katowicach. Katowice to duże miasto, które leży na południu naszego kraju, a jakby ktoś nie wiedział ( o ile ktoś nie wie) jest na zachód od Krakowa.
[post="82298"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Do Katowic mam 30 minut drogi autobusem Jestem tam czasami w odwiedziny do siostry
Widzę że wielu tu mieszka w tym samym rejonie co ja. Tak, tak Północ się kłania. A dokładniej Żukowo. Jak ktoś nie wie to około 20 km do Gdańska i Gdyni. Więc i do Wejherowa i do Lęborka jest nie daleko...
Wy mieszkacie we fajnych miejscowościach, a ja w śmierdzących Katowicach... zazdroszcze wam .
Chciałbym mieszkać w Warszawie ( blisko Ekhteliona) lub w Krakowie, albo bliżej morza. Mam straaasznie daleko .
A teraz ja. Mieszkam w Nowej Soli. Nie, nie mamy tu kopalni soli i to nie jest blisko Wieliczki (niektórzy o takie rzeczy pytają...). 80% czasu spędzam w Zielonej Górze - to powinno wam więcej powiedzieć. Nowa Sól jest położona 25 kilometrów na południe od ZG. Mam nadzieję, że znajdzie się ktokolwiek, kto wie gdzie to jest...
Przy moim domu biegnie krajowa trójka, co powoduje, że z każdym kolejnym tirem pęknięcia na ścianach osiągają coraz bardziej zawrotne długości... Dlatego MÓWIMY TAK OBWODNICOM!
PS: Wiecie, że mówi się "Pochodzę z Tychów" a nie "Pochodzę z Tych"? ^_^'
Heh mniej szukać w Woj. Świętokrzyskim ;] Nie wiem ale na większości map nie ma zaznaczonej małej wiochy która się zwie Lisów ;] Ale niedługo zmiana adresu na Kielce ;]