[Hercules] Recenzja

Zapraszamy do zapoznania się z recenzją filmu "Hercules"!

Tak się cudownie złożyło, iż polska telewizja postanowiła raz jeszcze powrócić do nieco klasycznego już serialu o Herkulesie, który dość namiętnie oglądałem jako młody chłopak. Teraz wspomniana produkcja może, co prawda, budzić pewne politowanie poziomem walk oraz zwracać uwagę dość odważnymi strojami kobiet, jednak to właśnie dobre wspomnienia z dzieciństwa pchnęły mnie do sali kinowej nieopodal łódzkiej Manufaktury.... Czytaj dalej!

Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Odpowiedz
Schematyczny i głupszy niż oszalały dzikus, ale mój wewnętrzny ośmiolatek jest zadowolony. Jedna z tych grzesznych przyjemności, które dobrze się ogląda
Odpowiedz
Mimo niemałych wad, jakie tu przedstawiłeś, ogromnie żałuję, że nie mogę się wybrać na "Herculesa", bo na czas wakacji remontują miejscowe kino. W sumie nie spodziewałem się żadnej zgodności z historią, ani ambitnych scenariuszy - tylko zwykłego, odmóżdżającego filmu. Chociaż może to i dobrze, że się nie wybrałem? Dowiem się, jak obejrzę, pewnie dopiero w domowym zaciszu
Odpowiedz
Pfff... Jezid, co Ty czytasz?
Odpowiedz
Geniusz aktorski króla bajcepsa pozostaje dla was niezrozumiały... Ludzie! ten kto nie jest gotów po obejrzeniu tego filmu przyznać mu minimum 7 za scenę w której Herakles zabija 3 typów na raz, kopnięciem w powóz niestety obawiam się.... że jest po prostu zbyt dorosły na kino z Dwaynem Johnsonem
Odpowiedz
Tragedia, niemniej jednak nastawiając się na mało wymagający film, może się (momentami) podobać Wspomniana scena z wozem była doskonała Generalnie na ekranie nie wiadomo, co się dzieje, ani po co, ale trzeba przyznać, że dzieje się dużo Tokar podsumował produkcję idealnie. Jeżeli lubicie rozwałkę i nie przeszkadzają wam niekończące się strzały do łuku czy totalna głupota scenariusza - oglądajcie.

Ps. Jakby film rozwinął początkowe pięć minut z dwunastoma pracami, świetnym dzikiem i lwem - kto wie, co by było.

4/10

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
Popieram Meda - przedstawienie 12 prac Herculesa byłoby świetnym pomysłem, a tak zostaje prosty i odmóżdżający film. Czasami jest lepiej, ale ogólnie się wynudziłem. Pochwalić należy za to grę aktorską - jedna osoba z obsady szczególnie wczuła się w swoją rolę

SPOILER
Odpowiedz
← Artykuły

[Hercules] Recenzja - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...