[Hercules] Recenzja - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

krzyslewy,
Popieram Meda - przedstawienie 12 prac Herculesa byłoby świetnym pomysłem, a tak zostaje prosty i odmóżdżający film. Czasami jest lepiej, ale ogólnie się wynudziłem. Pochwalić należy za to grę aktorską - jedna osoba z obsady szczególnie wczuła się w swoją rolę

SPOILER
Medivh,
Tragedia, niemniej jednak nastawiając się na mało wymagający film, może się (momentami) podobać Wspomniana scena z wozem była doskonała Generalnie na ekranie nie wiadomo, co się dzieje, ani po co, ale trzeba przyznać, że dzieje się dużo Tokar podsumował produkcję idealnie. Jeżeli lubicie rozwałkę i nie przeszkadzają wam niekończące się strzały do łuku czy totalna głupota scenariusza - oglądajcie.

Ps. Jakby film rozwinął początkowe pięć minut z dwunastoma pracami, świetnym dzikiem i lwem - kto wie, co by było.

4/10
Jedi Master,
Geniusz aktorski króla bajcepsa pozostaje dla was niezrozumiały... Ludzie! ten kto nie jest gotów po obejrzeniu tego filmu przyznać mu minimum 7 za scenę w której Herakles zabija 3 typów na raz, kopnięciem w powóz niestety obawiam się.... że jest po prostu zbyt dorosły na kino z Dwaynem Johnsonem
Wiktul,
Pfff... Jezid, co Ty czytasz?
krzyslewy,
Mimo niemałych wad, jakie tu przedstawiłeś, ogromnie żałuję, że nie mogę się wybrać na "Herculesa", bo na czas wakacji remontują miejscowe kino. W sumie nie spodziewałem się żadnej zgodności z historią, ani ambitnych scenariuszy - tylko zwykłego, odmóżdżającego filmu. Chociaż może to i dobrze, że się nie wybrałem? Dowiem się, jak obejrzę, pewnie dopiero w domowym zaciszu
Tokar,
Schematyczny i głupszy niż oszalały dzikus, ale mój wewnętrzny ośmiolatek jest zadowolony. Jedna z tych grzesznych przyjemności, które dobrze się ogląda
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z recenzją filmu "Hercules"!

Tak się cudownie złożyło, iż polska telewizja postanowiła raz jeszcze powrócić do nieco klasycznego już serialu o Herkulesie, który dość namiętnie oglądałem jako młody chłopak. Teraz wspomniana produkcja może, co prawda, budzić pewne politowanie poziomem walk oraz zwracać uwagę dość odważnymi strojami kobiet, jednak to właśnie dobre wspomnienia z dzieciństwa pchnęły mnie do sali kinowej nieopodal łódzkiej Manufaktury.... Czytaj dalej!

Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...