Wiemy już, kto ma spore szanse zagrać w remake'u Indiana Jonesa tytułowego bohatera...

... i nie jesteśmy z tego powodu zadowoleni. Serio. Ikona naszego dzieciństwa, świetnie zagrany przez Harrisona Forda, pomimo nie najlepszego ostatniego filmu, w sercu fanów kina przygodowego zajmował wciąż pierwsze miejsce. Aż w końcu dopadł go remake. A to przykra przypadłość – wiele filmów które bawiły nas przed laty, z lepszym bądź gorszym efektem finalnym, poddano temu procesowi.

prawdziwy indiana jones, a nie zaden pajac

I w końcu musiało paść na Ciebie, Henry.

Nowym Indiana Jonesem najprawdopodobniej będzie...

... Robert Pattinson, odtwórca roli Edwarda ze "Zmierzchu". Noż, k****! Co jest z tobą nie tak, świecie?

Informację ujawnił tabloid "Daily Star". Disney, nowy właściciel marki, przywiązuje dużą wagę do serii, zamierzając zainwestować w kilka filmów powiązanych z kultowym archeologiem, a perspektywa zatrudnienia 71-letniego Forda przy obliczonym na lata przedsięwzięciu odpada, stąd poszukiwanie nowego aktora. Tyle w tym temacie.

pajac a nie henry jones, kupa

Czekam na wasze komentarze.

Odpowiedz

Aż chce się po jego ostatnich wybrykach ironicznie spytać - nie Shia?

Sygnaturowy elementarz gifów awaryjnych - używać tylko w ekstremalnych przypadkach:

SPOILER

Jak masz w poście kaczeńcowyˆ dopisek, istnieje duża szansa, że jest on mojego autorstwa.

Odpowiedz

Kura, mimo że ma nowe wdzianko, to wciąż jest kurą. Tak samo ja dynia pozostanie dynią.

Średnio to widzę, średnio. Wróć, nie widzę tego wcale. Bo mnie tym sparkleniem w słońcu oślepia :<
Odpowiedz
Czy nowy Indy będzie miał kły. I czy będzie świecił. Tak tylko pytam...

P.S. Chciałem zapytać o coś jeszcze, ale spojrzałem na Pattinsona i straciłem wątek.
Odpowiedz
remake... znaczy jeszcze raz to samo? po co? przecieszi tak nie będzie lepsze od oryginału a na pewno będzie dużo gorsze, a hollywood niech lepiej zatrudni kogoś z muzgiem żeby pisał im scenariusze do nowych filmów zamiast odgrzewać klasykę.
Odpowiedz
Czy ktoś tu sobie robi jaja? Bo to nie może być prawda, sam remake jest już bez sensu, a tu jeszcze taka gwiazdorska obsada...

Odpowiedz
Informację ujawnił tabloid "Daily Star"

Jak będzie to źródło kalibru Latino Review czy Entertainment Weekly to wtedy pogadamy. Chyba, że bierzemy także na poważnie cały ten stuff o szczuro-sałacie i kraboapokalipsie.
Odpowiedz
...........

Cytat

Czy ktoś tu sobie robi jaja? Bo to nie może być prawda

Z całą powagą piastowanego urzędu oznajmiam, że nie dopuściłbym, by ktokolwiek z redakcji GameExe tak sadystycznie zadrwił sobie z uczuć i religii naszych Czytelników. Niestety, w tym kontekście.
Odpowiedz
słowa nie oddadzą żółci jaka się we mnie odkłada od kiedy to czytam....Kiedy słyszę reboot+Indiana Johnes+Robert Pattinson to rośnie we mnie rak żenady o rozmiarach nie do opisania...Następne pokolenia małych chłopców już nie zechcą zostać archeologami-awanturnikami, a jeśli zechcą, to będą stanowić znak czasów w których zwyczajnie nie chcę żyć...
Odpowiedz
Pierwsze wrażenie - facet pasuje.

Dobra, po zobaczeniu nazwiska moje zdanie uległo sporej zmianie, bo szczerze wątpię w talent aktorski Pattinsona, ale bardziej już pasuje do tej roli niż Shia Labeouf. Pattinson jeszcze odrobinę jest podobny do Forda - szczególnie z tą brodą, ale Shia wygląda jak... zagubione dziecko. Chociaż wolałbym na miejscu nowego Indiany Chrisa Pratta z nadchodzących "Strażników Galaktyki", od biedy nawet Chrisa Evansa grającego Kapitana Amerykę, Gerarda Butlera ("300") czy oscarowego Matthewa McConaugheya.
Odpowiedz
Nie oceniając zdolności aktorskich to dla mnie Ford w IJ wyglądał jak prawdziwy facet natomiast Robert ma twarz taką młodzieńczą bardzo (tak, wiem różnica wieku robi swoje). Musieli by go dobrze ucharakteryzować. Niemniej jednak liczy się fabuła i to o nią się martwię bo ostatnio nie mają Amerykanie dobrej passy we wznowieniach. I sądzę że to będzie wznowienie, a nie remake.
[font="Arial Black"]\"Łatwo coś zniszczyć, trudniej zbudować\"[/font]

Archangel of Destruction
Odpowiedz
Jedyne co tu fajne, to lampa na zdjęciu.
Urwę ci leb i zrobie sobie z niego pacynkę! - Powiedzial błagającym głosem Jacek Mistrz Broni.
Dalej do ich gardel wyrznac ich! - Pokojowo oznajmiła Dalejdoich Mniszka.

Dzie syngatrura daleja? No wziol i znik (...tradycyjnie wziął i znikł...), muwie wam to zprawka szatanskih mocuw.
Odpowiedz
Przepraszam bardzo, ale to bardzo przypomina lampę.
Poza tym graal był gliniany i nie powinien się błyszczeć.
Oszuści robią ten film .
Urwę ci leb i zrobie sobie z niego pacynkę! - Powiedzial błagającym głosem Jacek Mistrz Broni.
Dalej do ich gardel wyrznac ich! - Pokojowo oznajmiła Dalejdoich Mniszka.

Dzie syngatrura daleja? No wziol i znik (...tradycyjnie wziął i znikł...), muwie wam to zprawka szatanskih mocuw.
Odpowiedz
← Nowości

Wiemy już, kto ma spore szanse zagrać w remake'u Indiana Jonesa tytułowego bohatera... - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...