Cześć bo przed oblężeniem Wyrocznia zaprowadza cię do twojego pokoju żeby odpocząć i wtedy Valssaresa (Valsharessa - Rincewind ) proponuje ci sojusz czy wpłynie to na przebiek bitwy? czy zmieni się fabuła gry? co się stanie jak wiecie to plis o pomoc
Zmieni to przebieg bitwy, ale fabuły nie zmieni, bo i tak dostaniesz się do 3 rozdziału. Wszystko zależy od Twojej moralności, ja jednak nigdy nie pomagałem Valsharessie. Najlepiej zrób sobie save'a, spróbuj tym sposobem i sam się przekonasz .
podczas oblezenia niszczysz brame aby otworzyc droge wojskom valsharessy a pozniej masz zabic wyrocznie :] potem po rozmowie z "cesarzowa" zagada cie mefistoteles i bedziesz musial ja zabic :]
wiecie ze mozna skonczyc gre w drugim rozdziale?! :shock:
S
P
O
I
L
E
R
Wtedy jak sie zabija tego glownego mozga to on nas wysyla do takiego lasu i wita nas kobieta, mozna jej uwiezyc albo nie a jak sie uwiezy tyo ona mowi ze to wsszystko byl sen i zyja dlugo i szczesliwie
Hmm pomagasnie valsharessie ma 1 plus dostaje ise owiele iwecej doświadczenia ale niestety traci sie pomocników bo staja oni po stronie dobra i tak valen oraz mroczna drowka zginęli z mojej ręki oczywiście potem to wczytałem bo było zbyt nieopłacalne